Esca i-a speriat pe copii cu poveşti despre piciorul rupt

11 iunie 2014 16:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Este o femeie de succes şi, totodată, o mamă devotată. Chiar dacă este ocupată până peste cap cu proiecte, evenimente, ştiri şi în ultima perioadă cu cartea pe care a lansat-o, „Ce-am făcut când am tăcut", Andreea Esca (41 de ani) s-a mai implicat într-un proiect.

Cooptată alături de Andi Moisescu într-un program de educaţie rutieră, Esca i-a lăsat ieri cu gura căscată pe elevii Colegiului Naţional "Mihai Eminescu" din Bucureşti.

Ea le-a spus puştilor că este important să poarte echipamentul de protecţie atunci când folosesc bicicleta sau rolele, tocmai pentru a evita loviturile periculoase şi semnele inestetice. Ştirista s-a dat exemplu pe ea însăşi, arătându-le genunchiul drept pe care şi l-a accidentat în urmă cu patru ani, la schi.

„Trebuie să purtaţi genunchiere şi cotiere atunci când vă plimbaţi cu rolele sau cu bicicleta. I-am convins destul de greu şi pe copiii mei. Dacă vă loviţi, rămân semne, iar fetiţele nu mai pot purta rochiţe. Eu am avut un accident la picior, iar doctorul a trebuit să-mi facă două găurele aici, la genunchi. Am avut nişte şuruburi atât de mari", a povestit Andreea.

Mai multe