Esca şi familia, concediu modest la Braşov

23 august 2010 5:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Spre deosebire de alte vedete care nu ştiu ce locaţii exotice să mai aleagă pentru vacanţă, Andreea Esca a preferat să petreacă în două destinaţii cât se poate de banale.

Vedeta ProTV s-a bucurat de câteva zile libere la Parcul Aventura din Braşov şi pe plaja din Antalya, relatează Ring. Esca şi soţul ei, Eram, l-au serbat pe fiul lor de şapte ani, Aris, care a avut parte de o petrecere aniversară mai deosebită: au lipsit artificiile, confetti şi şampania, toate astea fiind înlocuite cu scufundări, căţărări şi plimbări pe trasee.

Esca: "Fiica mea nu are mobil şi nici haine scumpe. Nu o las!" - VIDEO

Andreea Esca a pozat pentru Mircea Radu

Andreea Esca este complexată de înălţimea ei

Singurul element tradiţional a fost tortul cu ciocolată şi fructe de pădure, de care Aris e îndrăgostit. Alături de sora mai mare, a făcut pentru prima oară scufundări la şapte metri şi au fost recompensaţi cu diplome. Vedeta vacanţei n-a fost însă mama lor, Andreea Esca, ci finul acesteia, Bubu, în vârstă de un an.

Ne-am bucurat şi noi pe lângă Bubu când vedeam cum descoperea toate lucurile care îl înconjurau. Plajă, mare, piscină, tobogane cu apă, wake-board, parasailing, aqua-gym, ballydance, plimbări şi cine cu prietenii, toate au fost la ordinea zilei”, a declarat Esca pentru Ring.

Pe scurt: relaxare şi distracţie maximă. În timpul vacanţei de iarnă, Esca nu a fost aşa de norocoasă: prezentatoarea Ştirilor Pro TV a fost accidentată pe pârtia de schi de un bărbat care se dădea cu placa. În timp ce vedeta se afla în ski lift, bărbatul a coborât cu placa şi nu a mai putut-o evita pe aceasta, provocându-i o fractură la un picior.

EXCLUSIV Interviu Andreea Esca: «Noroc că băiatul cu placa nu mi-a lovit fetiţa»

Esca va avea şuruburi din titan în genunchi

Esca a plecat să se opereze în Austria

Mai multe