EXCLUSIV Adrian Iovan, resemnat după moartea tatălui său: «Albert este acum singurul meu sprijin!»

25 octombrie 2013 6:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul soţ al creatoarei de modă, Romaniţa Iovan, se pregăteşte să-şi conducă tatăl pe ultimul drum. Miercuri seară, tatăl lui Adrian Iovan s-a stins din viaţă la Spitalul Elias, unde bătrânul a fost internat în ultimele două săptămâni. Cu durere în suflet, Adrian Iovan a povestit pentru Click! acum copiii săi îl ajută să treacă peste acest necaz.  

Adrian Iovan încearcă să fie tare în aceste momente cumplite prin care trece după ce şi-a pierdut tatăl. În urmă cu două săptămâni, pilotul l-a găsit pe părintele său inconştient şi l-a transportat de urgenţă la Spitalul Elias. Bătrânul a stat intubat în comă şi deşi medicii s-au luptat pentru viaţa lui, acesta a murit miercuri seară.

"Când auzi o asemenea veste ţi se taie picioarele. Nu pot să descriu ce simt. Până la urmă este evoluţia firească a omului. Toţi ne pregătim pentru asta. Tata avea 87 de ani. A suferit un accident vascular minor în urmă cu două luni şi nici măcar nu şi-a dat seama.

De atunci, organismul lui a cedat de la o zi la alta. Mă aşteptam ca el să plece. Este greu de unul singur pe lume", a mărturisit Adrian Iovan pentru Click!.

Pilotul a povestit că deşi fiul lui este doar un copil a înţeles că bunicul nu se va mai juca niciodată cu el.

"Albert a stat cu mine de când l-am internat pe tata la spital şi până când bunicul lui s-a stins. L-a văzut intubat şi l-a vazut şi acum când nu mai e. Mă susţine, el este singurul meu sprijin! La şapte ani, vă daţi seama că este prima lui experienţă de acest gen. Când a murit mama mea, Albert avea doar o lună", ne-a mai spus pilotul.

Alături de Adrian Iovan în aceste momente cumplite îi este şi fiica din prima căsătorie, Irina, care a venit joi noapte din Franţa pentru a fi prezentă la funeralii. 

Tatăl lui Adrian Iovan va fi înmormântat sâmbătă la Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde este îngropată şi mama pilotului.

Mai multe