EXCLUSIV Aici se refugia Bahmu după fiecare ceartă cu Prigoană

7 iulie 2013 16:43   Actualitate
Ultima actualizare:

De fiecare dată când se certa cu Silviu Prigoană, Bahmu îşi găsea refugiul într-un luxos apartament primit cadou de la soţul ei la începutul relaţiei lor. Iată, însă, că acum, vedeta s-a hotărât să vândă locuinţa de care o leagă atât de multe amintiri. Adriana Bahmuţeanu cere pe apartamentul de trei camere, complet mobilat şi utilat, 150.000 de euro.

Apartamentul cu pricina are o poveste la fel de controversată ca şi relaţia Adrianei Bahmuţeanu (39 de ani) cu Silviu Prigoană (49 de ani). Atunci când a cunoscut-o pe Bahmu, Silviu Prigoană i-a făcut cadou, în semn de iubire, un apartament în centrul Bucureştiului, pe care l-au amenajat împreună.

Cei doi au locuit aici doar o scurtă perioadă de timp, după care s-au mutat în vila pe care afaceristul o avea la acea vreme în Pipera. Adriana şi-a păstrat, însă, apartamentul, care avea să-i devină adăpost după fiecare ceartă conjugală sau divorţ.

În perioada în care locuia aici, petrecea multe ore în bucătărie

La a treia căsătorie, Bahmu i-a cedat jumătate din apartament soţului ei, ca o dovadă că nu este interesată de latura materială a relaţiei lor.

Bahmu despre Prigoană: «Încă mai am sentimente negative faţă de soţul meu»

EXCLUSIV Familionul lui Prigoană, chef de chef la Braşov

La ultima împăcare, cea din acest an, din preajma Sărbătorilor Pascale, Prigoană i-a înapoiat Adrianei partea lui de apartament, iar acum aceasta vrea să-l vândă. Locuinţa de trei camere pare desprinsă din revistele de amenjări interioare, la vremea când l-a cumpărat proprietara lui investind foarte mulţi bani în el.

Locuinţa este amenajată în stil clasic

Apartamentul are un living spaţios, două dormitoare, dintre care unul matrimonial, cu un pat imens, o bucătărie mare, o baie cu jacuzzi, dar şi o terasă.

Materialele folosite pentru amenajare au fost dintre cele mai scumpe, mobilierul ales fiind, de asemenea, foarte luxos. Bahmu cere pe apartamentul pe care-l vinde complet mobilat şi utilat 150.000 de euro.

Vedeta a dat deja anunţul de vânzare pe site-urile agenţiilor imobiliare, iar primii potenţiali clienţi nu au întâziat să apară.

De mai bine de zece ani, Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană trăiesc ca într-o telenovelă. Cei doi s-au cunoscut în 2003, când Bahmu era angajata postului Realitatea TV, patronat de Prigoană şi s-au căsătorit pentru prima dată la 5 septembrie în acelaşi an.

De atunci, au urmat patru divorţuri şi, de fiecare dată, aceştia au jurat că va fi pentru ultima dată când ajung în această situaţie. Ultima împăcare a avut loc anul acesta, de Paşte, când Adriana s-a întors în vila omului de afaceri, după nouă luni de când părăsise căminul conjugal cu cei doi copii, Maximus (5 ani) şi Eduard (2 ani).

Mai multe