EXCLUSIV! Anca Pandrea, la un pas să rămână pe drumuri

13 ianuarie 2013 14:57   Actualitate
Ultima actualizare:

De când a murit iubitul ei, Anca Pandrea (63 de ani) îi cinsteşte memoria zilnic. În weekend, a făcut din nou pomană pentru Iurie Darie şi a trecut pe la cimitir, pentru a împărţi pachete cu mâncare. La revenirea acasă, a avut un şoc. Dacă mai întârzia câteva clipe lângă mormântul actorului, îşi găsea casa scrum.

Sâmbătă după-amiază, câţiva prieteni apropiaţi ai regretatului actor s-au strâns acasă la Anca Pandrea, pentru a cinsti amintirea lui Iurie Darie. Actriţa a organizat o pomană atipică, la 9 săptămâni de când a murit actorul. „A spus că ăsta e parastasul de trei luni. Dar preotul a întrebat-o de ce a spus asta, că nu s-au împlinit cele trei luni, şi ea nu i-a răspuns nimic", ne-a povestit una dintre prietenele actriţei.

Atipică sau nu, pomana s-a desfăşurat după un ritual bine stabilit. Preotul a venit de dimineaţă acasă la Anca Pandrea, a sfinţit pachetele cu mâncare şi coliva, apoi cu toţii au plecat la cimitirul Sf. Vineri, unde este înmormântat actorul. „A fost foarte agitată, parcă nu mai e în firea ei. Anca a uitat şi coliva acasă", a mărturisit, pentru Click!, aceeaşi sursă. Totul prevestea că se va întâmpla ceva ciudat în acea zi. Iar dovada a venit la câteva zeci de minute după.

Actriţa a mai avut probleme în urmă cu o lună, când a chemat echipa de la gaze

După scurta slujbă ţinută la mormântul artistului, Anca Pandrea şi prietenii s-au întors la ea acasă, pentru a sta la masă. „Când am revenit, din prima cameră ieşea un fum gros. Casa aproape luase foc. Ne-am speriat şi cu toţii ne-am spus că acesta este un semn de la Iurie Darie", a mărturisit unul dintre amicii invitaţi la parastas. Totul a pornit de la o lumânare, care a ars până ce a dat foc şi feţei de masă. Câteva clipe mai lipseau, ca în toată casa să pornească un adevărat incendiu.

Mai multe