EXCLUSIV! Andreea Bănică şi-a vândut maşina care a lăsat-o fără permis

18 martie 2013 15:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Acum aproape trei săptămâni, Andrea Bănică a fost oprită de un echipaj al poliţiei rutiere în zona Vitan din Capitală. Pe motiv că solista n-a acordat prioritate unui pieton bărbat, care traversa pe zebră, agenţii de la circulaţie i-au dat patru puncte de penalizare şi i-au suspendat artistei permisul de conducere, pentru 30 de zile.

„Până zilele trecute, am circulat cu dovadă, acum chiar sunt fără permis. Mi-am luat şofer pentru această perioadă, dar e incomod pentru mine. Sunt obişnuită să fac eu toate drumurile. Doar în concerte, în turneu, nu mai conduc eu de trei ani încoace. Oricum, până acum, am făcut toată ţara la volanul maşinii", a mărturisit Andreea, pentru Click! Solista se poate lăuda că e un şofer-exemplu: „N-am avut nici un accident din vina mea, şi am permis de mult, de la 18 ani. Am avut un singur incident, din vina altui şofer".

Ca să uite cu totul de incidentul care a lăsat-o fără permis la începutul lunii, Andreea s-a decis să vândă maşina care i-a adus ghinion. Zis şi făcut. Deşi conducea ocazional un Porsche Cayenne pe care ea şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, îl cumpăraseră acum aproape un an, Andreea l-a înstrăinat urgent: „L-am vândut, pentru că mi-a purtat ghinon".

Mai multe