EXCLUSIV! Augustin Viziru vinde termopane!

22 martie 2012 16:50   Actualitate
Ultima actualizare:

Actorul îşi reface încet-încet viaţa după divorţul de Oana Mareş şi munceşte pe rupte. Îi merge bine la Acasă TV şi, mai nou, a intrat şi în afaceri, cu materiale de construcţii. Prima tranzacţie a făcut-o, zilele trecute, cu pilotul Daniel Onoriu.

Augustin Viziru dă lovitura pe vreme de criză! Actorul a pus pe picioare o firmă care vinde termopane, feronerie de inox, mobilier din sticlă şi inox, pereţi de sticlă interiori şi exteriori şi uşi de sticlă. Afacerea este abia la început, însă a semnat deja un contract extrem de avantajos cu pilotul Daniel Onoriu.

Acesta deţine un bloc de lux în Cartierul Francez din Capitală şi a bătut palma, zilele trecute, cu Augustin, contra unei sume de 10.000 de euro, să-i furnizeze termopane pentru toate apartamentele.

„Viziru are materiale de foarte bună calitate, iar apartamentele construite de mine au finisaje de lux, aşa că nu puteam comanda orice fel de geamuri. Am semnat un contract cu el, avantajos pentru amândoi, iar pe viitor, sunt sigur că vom mai face afaceri împreună", a declarat Daniel Onoriu pentru Click!

Augustin Viziru este extrem de încântat de contractul semnat şi este sigur că firma va merge ca pe roate. „Sunt la început de drum, dar îmi dau silinţa ca lucrurile să meargă perfect. Vând doar materiale de cea mai bună calitate, la preţuri foarte avantajoase, aşa că nu are cum să nu-mi meargă bine. Sunt foarte mulţumit de contractul semnat cu Onoriu şi sper să-mi poarte noroc, mai ales că ne cunoaştem de-o viaţă", a declarat actorul pentru Click!

Şi lor le merge bine!

Solistul Mihai Trăistariu şi-a deschis, în urmă cu doi ani şi jumătate, o firmă de taxi în oraşul Constanţa. A pornit la drum cu 50 de maşini, iar în momentul de faţă are 163, semn că afacerea îi merge bine.

„Lumea bea mult alcool şi atunci merge cu taxiul. Vara merge strună, un taxi face 100 de milioane pe lună. Iarna merge mai slăbuţ", ne-a declarat solistul.

Mihaela Rădulescu şi-a deschis, împreună cu fostul soţ Elan Schwartzenberg, mai multe magazine „Picioru' Gras", unde vinde haine şi încălţăminte pentru copii, la preţuri extrem de accesibile.

Andreea Esca a investit într-un magazin dedicat prichindeilor, „Z" unde găseşti tot felul de nebunii pentru micuţi. La începutul anului, ea a intrat şi pe piaţa afacerilor cu cosmetice şi accesorii de înfrumuseţare.

Mai multe