EXCLUSIV! «Bebeluşa» Oana s-a mutat deja cu noul iubit

16 ianuarie 2013 16:05   Actualitate
Ultima actualizare:

De astă vară, „Bebeluşa" Oana a redescoperit dragostea. După ce iubitul spaniol a lăsat-o baltă pe ea şi pe fetiţa lor, coregrafa îngroşase rândurile mamelor singure. Cel care i-a deschis din nou apetitul pentru iubit e tenorul Florin Budnaru. După doar şase luni de relaţie, cei doi au deja planuri de nuntă şi locuiesc împreună.

Atunci când îi era mai greu, a apărut soarele şi pe cerul ei. Oana Ioniţa (31 de ani) a fost dezamăgită după relaţia pe care a avut-o cu spaniolul David (40 de ani), de care s-a despărţit la puţin timp după naşterea fetiţei lor, Isabel (2 ani). Nu a disperat, ba, dimpotrivă, copilul a întărit-o foarte mult.

În plus destinul avea să-i stabilească o nouă întâlnire cu dragostea, în persoana unui tenor talentat de la Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian", din Bucureşti. Oana şi Florin Budnaru (33 de ani) s-au văzut prima dată în urmă cu 10 ani, dar destinul i-a readus faţă în faţă acum şase luni, la botezul copilului unei prietene comune. De-atunci, se iubesc nebuneşte şi deja îşi fac planuri pentru nunta pe care au programat-o în vară.

„Bebeluşa”, pe vremea când era în Ibiza

Deşi în primele luni de relaţie, „Bebeluşa" şi tenorul s-au mutat împreună de Sărbători şi exersează deja viaţa de familie., a declarat Florin Budnaru, în exclusivitate pentru Click! „Am văzut-o acum 10 ani. Ea era balerină, eu cântam la Operă şi ne-am întâlnit în culise, dar nu am vorbit. Era foarte frumoasă, ca acum. Apoi, am revăzut-o acum doi ani, dar abia în urmă cu şase luni ne-am reîntâlnit şi am rămas împreună. M-a atras simplitatea ei, e un om cald şi dulce, are un copil foarte frumos pe care-l ador"

Până la nuntă, cei doi se gândesc şi la copii. „Ne dorim un copil, dar toate la timpul lor. Am deja două «bebeluşe», poate o să mai vină şi a treia sau al treilea, pentru că iubesc foarte mult copilaşii. Deocamdată Oana trebuie să-mi cunoască familia, care se află la Zalău, acesta este următorul proiect, după ce ne întoarcem din vacanţa de la Viena. Pe viitoarea soacră am cunoscut-o şi mi-a spus că sunt în probe", a mai spus logodnicul „Bebeluşei", râzând.

Chiar în ziua de Crăciun, Florin a cerut-o de soţie, iar coregrafa nu va uita nicodată momentul: „M-a cerut într-un genunchi. Avea o entorsă la picior şi a încercat să negocieze cererea, evident fără succes. Am răspuns că vreau să respect tradiţiile şi nu fac nici un compromis legat de o cerere perfectă. S-a întâmplat acasă, când amândoi eram în pijamale şi eu aveam o mască cosmetică", ne-a povestit ea.

Cu fostul iubit spaniol are o fetiţă

Atunci când l-a cunoscut pe spaniol, Oana radia de fericire. De dragul lui, s-a mutat în Spania, la Marbella, unde a adus-o pe lume, de altfel, şi pe micuţa Isabel. Fostul iubit al Oanei este cu zece ani mai în vârstă decât ea, lucrează în domeniul construcţiilor şi locuieşte în prezent la New York. Cei doi s-au cunoscut în Spania, unde vedeta a fost coregrafă ani la rând  în cluburile din Ibi­­za.

Oana are o fetiţă, Isabel cu spaniolul David

Fetiţa lor s-a născut la 18 noiembrie 2010, însă la scurt timp părinţii au decis să se despartă. La sfârşitul anului trecut, în exclusivitate pentru Click!, Oana a povestit cum se simte ca mamă singură şi a spus că nu îi va pretinde fostului iubit în instanţă plata pensiei alimentare. „Relaţia noastră s-a încheiat în urmă cu un an şi jumătate cu acordul amândurora. O cresc pe Isabel cum pot eu mai bine şi, cu ajutorul mamei mele, reuşesc să-i ofer micuţei tot ce are nevoie".

Mai multe