EXCLUSIV Bianca a scăpat de vânătăi cu tenişi!

3 aprilie 2014 18:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Coşmarul picioarelor bolnave se termină pentru Bianca Drăguşanu (32 de ani)! După luni întregi în care a purtat mai mult tenişi şi pantofi sport, dar şi datorită tratamentului cu laser, vedeta e la un pas de vindecarea totală.

Chinuită de zece ani de dureri cumplite la picioare şi obligată să-şi ascundă vânătăile cu tone de fond de ten, Bianca Drăguşanu e acum la un pas de normalitate. Medicul Kasem Abu Bakr a confirmat pentru Click! că procedurile pe care i le face roşcatei au dat roade.

25 martie: La cumpărături, Bianca a purtat pantofi sport cu talpă ortopedică

„Tratamentul pe care i l-am prescris Biancăi merge bine. Ea este  încântată de rezultate şi deja pielea începe să-şi recapete culoarea şi textura normală. Aproape a scăpat de vânătăi, iar pe parcurs nu se vor mai vedea deloc", ne-a declarat esteticianul.

21 martie: Bianca Draguşanu şi-a pus tocuri când a prezentat un eveniment

Pe lângă tratamentul medical, roşcata a avut şi ea grijă să-şi menajeze superbele-i picioare. În ultimele luni, ea fost surprinsă de fotoreporterii Click! încălţată doar cu tenişi, aceştia având cel mult o talpă ortopedică. Bianca şi-a mai pus în picioare tocuri de 15 cm doar la evenimentele pretenţioase.

Problemele sale au început în 2004, când se iubea cu afaceristul Coco Păun. Roşcata şi-a acuzat fostul iubit că a bătut-o până când i-a rupt picioarele, de atunci fiind nevoită să stea numai prin spitale. Medicii i-au recomandat masaje, exerciţii şi să excludă pantofii cu toc. 

Mai multe