EXCLUSIV Bianca Drăguşanu a fugit în secret în America

8 mai 2014 19:45   Actualitate
Ultima actualizare:

E omul surprizelor! Face ce face şi iar reuşeşte să fie în centrul atenţiei. Bianca Drăguşanu (32 de ani) a fugit ieri pe ascuns din ţară, cu destinaţia Miami. Se pare că nu o vom mai vedea pentru o perioadă bună de timp, întrucât se laudă prietenilor că şi-a cumpărat bilet doar ”dus”.

S-a hotărât să facă pasul cel mare! Nu, Bianca Drăguşanu nu se mărită deocamdată, însă a plecat din ţară pe furiş. Ieri, dis-de-dimineaţă, roşcata şi-a făcut bagajele luând direcţia aeroportului, de unde şi-a cumpărat bilet spre o destinţie pe care mulţi nu ar fi bănuit-o, având în vedere că nu se mai aştepta nici măcar ea.

6 mai: Bianca se pregătea de plecare, făcând cumpărături într-un magazin de lux

Astfel,  vedeta a ajuns să-şi îndeplinească un vis mai vechi, şi anume acela de a ajunge pe Tărâmul Făgăduinţei. 

7 mai: Cu o zi înainte de plecare, roşcata s-a dus la coafor şi-şi lua la revedere de la căţel

Ani la rând s-a chinuit să obţină viza pentru SUA, dar n-a reuşit, fiind refuzată pe motiv că nu avea un venit permanent.

Se pare că, de data aceasta, chiar de ziua ei, pe 6 martie, roşcata a reuşit să-i convingă pe americani după ce a dobândit statutul de vedetă şi, mai ales, că poate câştiga bani din apariţiile pe tv, semn că nu intenţionează să emigreze. Totuşi, se pare că nu o vom mai vedea multă vreme,  întrucât vedeta şi-a achiziţionat biletul de avion doar dus, după cum chiar ea s-a lăudat prietenilor.

Cursa cu care a făcut escală la Paris i-a trezit foarte multe amintiri, căci după cum se ştie, ultima dată a văzut Tour Eiffel în ianuarie, în compania lui Adrian Cristea, bărbatul cu care i-a pus coarne  lui Victor Slav. Postările Biancăi de pe Facebook anunţau pasul pe care urma să-l facă. Aceasta şi-a luat rămas-bun de la căţel, a făcut shopping şi nu a ratat salonul de înfrumuseţare, unde  şi-a aranjat părul.

Mai multe