EXCLUSIV! Brenciu, vesel la spital, la 4.00 dimineaţa

20 iunie 2011 19:20   Actualitate
Ultima actualizare:

Celebrul solist Horia Brenciu a făcut show şi duminică dimineaţă, pe holurile Spitalului Colţea, unde a ajuns, după ce i s-ar fi făcut rău. Un pacient ne-a declarat că solistul era teribil de vesel.

Horia pare că vrea să uite episodul de duminică dimineaţă, deloc onorant, aşa că a infirmat până şi faptul că cel din fotografie ar fi el: „Nu-mi amintesc să fi trecut, în ultimele două săptămâni, pe la vreun spital. Nu sunt eu, cred că este o greşeală", ne-a declarat el, aparent surprins că am intrat în posesia acestor poze, realizate pe holurile Spitalului Colţea, din Bucureşti.

Citeşte şi:

Horia Brenciu, invitat special la semifinalele «Românii au talent»

Horia Brenciu face show la Sala Palatului

Horia şi-a încordat muşchii duminică dimineaţă

Un pacient l-a surprins pe celebrul solist în timp ce făcea show pentru a-i amuza pe colegii lui de suferinţă, respectivul imortalizând tot circul: „Horia era suspect de vesel pentru ora 4.00 dimineaţa, sigur avea câteva pahare bune la bord", ne-a declarat fotograful amator.

La camera de gardă, lui Horia i s-au dat un halat de spital şi o pereche de papuci, însă, din neatenţie, nu s-a încheiat la toţi nasturii, lăsând la vedere boxerii coloraţi.

Mai multe