EXCLUSIV! Călin Goia (Voltaj): «Elena Băsescu nu m-a invitat la nuntă. Nici vorbă de cântat»

24 august 2012 12:43   Actualitate
Ultima actualizare:

Tot mai multe voci au împrăştiat zvonul că trupa Voltaj va cânta la nunta Elenei Băsescu, însă lucrurile stau cu totul altfel. Călin Goia a declarat pentru Click! că nu a mai vorbit în ultima perioadă cu fiica preşedintelui României.

La 1 septembrie, mezina preşedintelui şi alesul inimii sale, Bogdan Ionescu, alias Syda, îi aşteaptă pe cei aproape 450 de invitaţi la un festin sofisticat, organizat într-un cort uriaş, la Palatul Snagov.

Cu toate că prietenii Elenei erau convinşi că trupa Voltaj va distra invitaţii la petrecere, Călin susţine că are concert în altă parte pe 1 septembrie.

"Ne cunoaştem, suntem amici, dar nu suntem prieteni apropiaţi. Vorbim foarte rar, ea îşi schimbă numărul destul de des.Mai ne vedem pe la evenimente, dar atât. Nu m-a chemat la nuntă nici ca invitat, dar păi să cânt. Nu intră în discuţie. Noi avem concert la Rădăuţi pe 1 septembrie, iar pe 31 mergem la Alexandria. M-a sunat multă lume, dar nu-i nimic adevărat, e doar un zvon lansat de alţii care s-au gândit că ne va chema pe noi pentru că am filmat clipul din 2005 împreună", ne-a declarat Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Mai multe