EXCLUSIV Care e explicaţia morţii misterioase a interpretei Rela Lucan? Două persoane care au cunoscut-o vorbesc despre tragedie

8 octombrie 2013 9:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Dispariţia neaşteptată a cântăreţei de muzică populară Rela Lucan, care s-a stins săptămâna trecută în apartamentul ei din Craiova, lasă loc speculaţiilor.

Medicii au stabilit că artista în vârstă de 43 de ani a suferit un infarct. Dar apropiaţii spun că, de fapt, cauza a fost supărarea provocată de emisiunea Gabrielei Cristea de la Kanal D, unde a fost invitată.

Cum adevărul este greu de descifrat, reporterii Click! au stat de vorbă cu două dintre persoanele care au cunoscut-o pe Rela Lucan.

Gabriela Cristea ne-a declarat că este puţin probabil ca interpreta să fi avut vreo supărare la emisiunea "Te vreau lângă mine".

"Nu am avut nicio discuţie în contradictoriu. Era o femeie tânără, frumoasă... Dumnezeu s-o ierte! Îmi pare rău de tot ce s-a întâmplat", a spus vedeta de la Kanal D.

La rândul ei, Bianca Rus nu-şi explică moartea Relei Lucan, deşi a auzit unele speculaţii cu privire la faptul că ar fi fost luată peste picior în emisiunea Gabrielei Cristea. "Oare e de ajuns moartea ei pentru rating? Ultima oară am văzut-o în primăvară, la nişte cântări. Era plină de viaţă, sunt şocată! Era o persoană cu zâmbetul pe buze, era puternică, nu se exterioriza, chiar dacă avea probleme", ne-a povestit cântăreaţa.

Rela Lucan a fost găsită moartă vineri seară, în apartamentul ei din cartierul Craioviţa Nouă.

Mai multe