EXCLUSIV Ce a sacrificat noua iubită a lui Ştefan Bănică pentru relaţia cu artistul

11 septembrie 2013 8:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr. au încercat să-şi ascundă relaţia încă de când au fost surprinşi împreună în 2011 de către fotoreporterii Click! Conform unor surse, Lavinia s-a retras din viaţa publică pentru a putea păstra discreţia privind relaţia cu fostul soţ al Andreei Marin.

Lavinia Pârva şi Ştefan Bănică Jr. Au stârnit o furtună în familia Zânei, în toamna anului 2011.

Cei doi au fost surprinşi în timp ce ieşeau dintr-un apartament în care între ei tocmai se consumase o întâlnire amoroasă. În acel moment, Lavinia şi Ştefan au luat o pauză, însă doar pentru o scurtă perioadă de timp, până ce s-au mai liniştit apele.

Conform apropiaţilor lor, în ciuda scandalului iscat, niciunul dintre ei nu a renunţat la celălalt. Mai mult, Ştefan şi Lavinia au continuat întâlnirile pe furiş, chiar dacă artistul s-a despărţit de Andreea Marin abia la începutul acestui an. Persoanele din anturajul celor trei sunt de părere că relaţia lui Bănică şi Lavinia a clătinat în 2011 căsnicia cu „Zâna", care apoi, uşor, uşor, s-a destrămat.

Însă atât Bănică, cât şi „Zâna" au încercat o perioadă să păstreze aparenţele. În ce-o priveşte pe Lavinia, ea a considerat că e mai bine să se retragă din viaţa publică şi să refuze şi invitaţiile la evenimente şi la emisiunile tv, pentru a scăpa de paparazzi şi a-şi trăi în linişte, relaţia cu celebrul interpret. Se pare însă, că nu prea i-a ieşit!

Artista nu a renunţat însă şi la cariera artistică, Lavinia urcând pe scenă cel mai recent în luna august, într-un concert la Zilele oraşului Flămânzi, din judeţul Botoşani.

Mai multe