EXCLUSIV! Ce avere fabuloasă are milionarul Andei Adam!

7 februarie 2013 17:00   Actualitate
Ultima actualizare:

În ianuarie, Anda Adam şi-a vizitat mama stabilită în America, aşa cum face an de an. Doar că anul acesta a fost primită regeşte de un român care locuieşte de peste 30 de ani în California. Atât de mult a îndrăgit-o acesta pe solistă, încât i-a făcut toate poftele. Dar cine este misteriosul milionar româno-american? Nick Rădoi are o avere estimată la peste 30 de milioane de dolari.

Anda Adam (32 de ani) e o femeie singură, rămasă recent fără iubitul Victor Slav, aşa încât e liberă să accepte complimente din partea oricărui bărbat. Nick Rădoi, un român plecat acum 33 de ani în America, a profitat din plin de acele zile.

Cât timp a stat Anda în America, între 2 şi 12 ianuarie, Nick s-a preocupat ca solistei să nu-i lipsească nimic. Şi are cu ce. Averea lui Nick Rădoi a fost estimată la peste 30 de milioane de dolari. Nick a cazat-o pe Anda la un hotel de cinci stele şi a invitat-o la petrecerea pe care a dat-o de ziua lui, la el acasă. La acel chef, solista a fost nedezlipită de milionar.

Anda a fost nedezlipită de milionarul originar din Caransebeş

La aniversarea lui Nick a luat parte şi mama Andei

Chiar dacă atât Anda, cât şi Nick au mărturisit, pentru Click!, că sunt doar amici, solista a stat la masă numai lângă el, a dansat cu el toată noaptea şi bărbatul poate spune că se bucură şi de aprecierea mamei solistei. Aceasta din urmă a fost şi ea prezentă la petrecere, fiind, se pare, o amică mai veche de-a milionarului român.

Casa în care stă acum, în oraşul Huntington Beach, în sudul Californiei, a fost construită în zece ani, iar proprietatea se întinde pe 4 acri (circa 16.000 mp). Pe aleile domeniului au fost plantaţi mulţi palmieri, care costă 15.000 de dolari/bucata, spune Nick Rădoi. Proprietatea a fost scoasă la vânzare în 2010, la preţul de 21 de milioane de dolari, dar încă nu a fost înstrăinată, cu toate că Nick Rădoi spune că este vecin cu Paris Hilton şi Mike Tyson.

Românul nostru duce o viaţă de huzur peste Ocean

„Am cerut pe ea 21 de milioane. Eu am ridicat-o şi am băgat în ea foarte mulţi bani. Am chitanţe pentru tot, a spus Nick Rădoi pentru „Poveştiri adevărate". „În timp, am făcut milioane peste milioane", spune bănăţeanul cum şi-a înmulţit banii. Familia s-a mărit şi ea, fosta soţie (tot româncă) i-a dăruit trei fete.

Banii nesperat de mulţi au contribuit la un lux la care nici nu visa: 16 maşini de lux, proprietăţi la munte şi pe litoral, câteva în Mexic. Este mândru de familia sa, de viaţa sa, dar i-a fost tare dor de locurile natale. Când s-a întors în România, după 30 de ani, a fost foarte emoţionat, iar primul gând a fost să meargă la Marea Neagră, pe care o văzuse ultima oară la 16 ani.

Click!spune

Nick Rădoi (52 de ani) a ajuns în SUA la 19 ani, după ce familia sa a fost expulzată din România, pentru că tatăl său lucra la Radio Europa Liberă, post care critica regimul comunist. Spune că a ajuns la New York cu 300 de dolari în buzunar, apoi s-a angajat la două fabrici, iar noaptea făcea gogoşi pentru un local. În 1993, şi-a făcut propria firmă şi a cumpărat un camion cu care căra legume proaspete, din California, la New York.

Mai multe