EXCLUSIV! Ce bărbat «bine» are fosta soţie a lui Reghecampf: «A fost dragoste la prima vedere»

31 octombrie 2013 17:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Mariana Pfeiffer (47 de ani) este la a doua căsnicie. Prima dată a fost căsătorită cu antrenorul stelist Laurenţiu Reghecampf, iar în prezent este soţia unui afacerist de origine germană. Pe 24 ianuarie va sărbători 3 ani de căsnicie cu Mathyas (49 de ani).

În 94, pe când avea 29 de ani, Mariana Pfeiifer s-a căsătorit cu Laurenţiu Reghecampf şi nu nu a contat atunci că acesta avea doar 19 ani. Cei doi s-au iubit cu patimă, iar rodul acestei poveşti de dragoste a apărut imediat: Luca. Din păcate, în 2008 Mariana şi Laurenţiu au divorţat. A urmat o perioadă tristă, iar soarele a strălucit pentru ea abia când l-a întâlnit pe Mathyas Pfeiffer, un neamţ de 49 de ani care o adoră în adevăratul sens al cuvântului.

"Mergeam foarte des la un complex cu piscină şi sauna şi acolo l-am cunoscut pe soţul meu. Se întâmpla acum 4 ani. Nu ştia cine sunt, ce fac, a fost dragoste a fost prima vedere. Eu nu credeam că mai putem iubi pe cineva, dar uite că pe 24 ianuarie împlinim 3 ani de căsnicie", ne-a spus Mariana Pfeiffer.

Nunta celor doi a fost una de vis. S-au căsătorit în Las Vegas, iar neamţul nu şi-a adus mireasa cu limuzina, ci a apleat la un mijloc de transport mai special: elicopterul. Îmbrăcată întro rochie mulată, Mariana a "accesorizat-o" cu un buchet de trandafiri roşii. Noaptea nunţii au petrecut-o la "Paris", un hotel luxos din Las Vegas.

Cei doi se ocupă de faacerile perosnale. Mariana are un salon de masaj şi terapie, iar Mathyas este acţionar la o crescătorie de peşte ce se întinde pe 100 de hectare de lacuri.

Laurenţiu Reghecampf şi Mariana Pfeiffer, când erau fericiţi

Mai multe