EXCLUSIV Ce bombă sexy a pus ochii pe Bogdan Vlădău! Se înfiripă o nouă idilă?

30 octombrie 2013 18:57   Actualitate
Ultima actualizare:

De când a anunţat că nu mai este implicat în nicio relaţie sentimentală, fetele îi cam dau târcoale lui Bogdan Vlădău. Recent, el a petrecut câteva ore în compania Florinei Mihăilă, nimeni alta decât Sexy-Brăileanca. Cei doi s-au întâlnit la sfârşitul săptămânii într-un club şi se pare că discuţiile lor au continuat şi după seara cu pricina. 

Bogdan Vlădău nu a trecut neobservat într-un club din Brăila. Invitat să susţină un recital la un bal de boboci, fetele s-au înghesuit să se fotografieze cu el. Printre ele s-a numărat şi Florina Mihăilă, alias Sexy-Brăileanca. După ce au stat puţin de vorbă şi s-au întreţinut în discuţii amicale la un pahar, blondinei se pare că i s-au cam aprins călcâiele după Burlac. Cei doi au rămas în bune relaţii şi au continuat să ţină legătura prin mesaje pe o reţea de socializare.

"Bogdan este un băiat cu mult bun simţ. Îmi place mult de el, recunosc. Până la urmă, ce femeie nu şi l-ar dori ca partener", ne-a spus Florina Mihăilă.

Obişnuit să fie asaltat de admiratoare pe care să le trateze politicos, Bogdan Vlădău a recunoscut pentru Click! că mai ţine legătura cu Sexy-Brăileanca, însă nu se pune problema unei relaţii de dragoste între ei.

"Am mai vorbit pe Facebook. I-am spus ce mai fac, pe unde mă duc să cânt. De aici însă şi până la se înfiripa o idilă este cale lungă", ne-a spus Burlacul. 

Bogdan Vlădău s-a despărţit recent de fosta iubită, Daciana Ciochină, cea care i-a câştigat inima la emisiunea "Burlacul".

Mai multe