EXCLUSIV Ce planuri de viitor au Mariana Calfa, pictoriţa de la castel, şi iubitul ei

27 mai 2014 21:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Mariana Calfa, pictoriţa de la Castel, este în culmea fericirii după ce s-a împăcat cu fostul iubit, care ar fi înşelat-o cu un bărbat. Cei doi sunt trăiesc la maxim fiecare clipă petrecută împreună şi nu contenesc să-şi facă planuri de viitor.

Invitată în platoul emisiunii Click!, Mariana Calfa a spus că este foarte fericită pentru că s-a împăcat cu fostul iubit din Germania. Pictoriţa a spus că a evoluat spiritual şi că s-a gândit să nu mai aibă prejudecăţi faţă de trecutul sexual al iubitului aşa că s-a gândit să-i mai dea o şansă acestuia.

Blonda a spus că deja au început să-şi facă planuri de viitor şi că se gândeşte să deschidă o afacere împreună cu iubitul, care este obişnuit să muncească.

„Ne gândim să facem ceva afaceri, pentru că Eric trebuie să muncească. Este un inel foarte drăguţ. L-am judecat, dar am evoluat spiritual şi m-am gândit să-l iert. Eric a fost marea mea iubire", a declarat Mariana Calfa în cadrul emisiunii Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

Cu zâmbetul larg pe buze, Mariana Calfa le-a arătat telespectatorilor inelul de logodnă primit de la iubit, de care e mândră, nevoie mare.

Mai multe