EXCLUSIV! Ce spune Alin Ionescu despre relaţia cu Bianca! Iubita lui Cristea îi susţine declaraţiile

22 februarie 2012 20:32   Actualitate
Ultima actualizare:

Potrivit Acasă TV, în urmă cu ceva timp, Bianca Drăguşanu spunea că pe vremea când forma un cuplu cu Alin Ionescu, omul de afaceri ar fi susţinut-o financiar pe vedetă. În prezent, iubita lui Cristea e foc şi pară, ea spunându-ne că soţul Cristinei Spătar nu i-a dat un leu.

Bianca Drăguşanu şi Alin Ionescu, soţul Cristinei Spătar, au fost împreună în urmă cu 10 ani. S-au iubit timp de un an, după care s-au despărţit şi  fiecare şi-a văzut de drumul lui.

Conform declaraţiilor Biancăi, conform Acasă TV: «La 18 am avut o relaţie de un an de zile cu Alin, soţul Cristinei Spătar. Dar s-a terminat că nu eram compatibili. M-a susţinut financiar»

Contactată telefonic de reporterii Click.ro, Bianca Drăgușanu a spus că nu vrea să intre într-un nou scandal.

«Nu știu ce au făcut cei de la Acasă TV, dar eu nu am făcut acele declarații. Nu am spus niciodată că Alin mi-a dat bani. Nu știu ce mai contează acum, eu am iubit, el are o familie. E vorba de o chestiune ce a avut loc în urmă cu 10 ani. Cu toții avem un trecut, relații care au fost și s-au terminat. Nu înțeleg relevanța subiectului. Nici măcar nu e de actualitate, dar așa se pare că își fac unii subiectele. Nu vreau atenția nicicui, prefer să fiu lăsată în pace».

Alin Ionescu ne-a declarat că nu are ce să comenteze, el precizând că nu-şi aduce aminte ce s-a întâmplat atunci.

«Nu îmi aduc aminte ce s-a întâmplat atunci, au trecut 10 ani. Nu mă interesează declarațiile Biancăi. Nu vreau să comentez despre acest subiect», ne-a spus Alin Ionescu.

La întrebarea reporterului Click.ro dacă a investit vreun leu în operațiile Biancăi, Alin Ionescu, soțul Cristinei Spătar, a declarat: «Nu-mi aduc aminte să fi avut vreo operație atunci. Nu erau la modă operaţiile estetice! Nu știu, dar nici nu mă interesează», ne-a mai spus soţul Cristinei Spătar.

Mai multe