EXCLUSIV Ce spune regele romilor despre relaţia fetei lui Adi Minune cu Franco: «E o lege nescrisă...»

19 mai 2014 21:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Regele romilor, Daniel Cioabă, a declarat în cadrul unei intervenţii telefonice în emisiunea Click!, că el crede că povestea de iubire dintre Franco şi fiica lui Adi Minune este una reală şi că vede posibilă o eventuală nuntă.

Regele romilor, Daniel Cioabă, a spus în cadrul ediţiei de luni a emsiunii Click! că el crede că fiica lui Minune, Carmen, şi iubitul acesteia s-ar putea căsători. Cioabă a spus că nunta e posibilă chiar dacă aceştia ar trebui să o amâne până se va împlini un an de la moartea tatălui lui Franco, care a decedat luna trecută.

„Nu există o lege scrisă privind nunta, însă ţine de respectul faţă de tatăl lui. E o lege nescrisă, o tradiţie prin care ar trebui să nu facă o nuntă înainte de un an de la moartea tatălui. Nu pot spune că nu se iubesc, poate chiar se iubesc. Nu văd de ce nu ar putea să fie şi o nuntă. Ei nu mai păstrează tradiţiile ţigăneşti aşa că nu este obligat să se căsătorească cu ea. Medicul ginecolog nu e obligat să divulge dacă e sau nu virgină. E o clauză de confidenţialitate", a declarat Daniel Cioabă pentru emisiunea Click!.

Mai multe