EXCLUSIV! Ce superpeisaje vede Luciu în luna de miere!

5 mai 2012 15:46   Actualitate
Ultima actualizare:

Câmpii cu lavandă, orăşele tăiate în stânci, deasupra Mediteranei, restaurante celebre în toată lumea. Nicoleta Luciu are parte de un răsfăţ de cinci stele în luna de miere, pe care o petrece cu Zsolt Csergo în sudul Franţei!

Se plimbă de mână pe străduţe cu parfum de epocă şi se gândesc cât de fericiţi sunt împreună.

După şapte ani de iubire şi la două săptămâni după ce şi-au jurat credinţă în faţa lui Dumnezeu, Nicoleta şi Zsolt Csergo se relaxează într-un peisaj de vis.

Click! a aflat că unul din cele mai speciale locuri pe care le vizitează cei doi este St. Paul de Vence, unul din cele mai vechi orăşele medievale de pe Rivieră, situat în „vârf de munte".

Pe străduţele înguste şi pietruite vezi la tot pasul pictori, cântăreţi sau actori de teatru dornici să-ţi descreţească fruntea.

Cu arta, de altfel, Nicoleta şi Zsolt se mai întâlnesc într-un alt loc cu totul special. Diseară, de exemplu, ei vor lua cina la res­­taurantul „La Colombe d'Or", deschis încă din 1920.

Aici, într-un decor de vis, cei mai celebri pictori impresionişti francezi se relaxau şi găseau inspiraţie.

Meniul, de exemplu, este pictat chiar de către celebrul Edgar Degas! Nici starurile cinematografiei franceze nu au ocolit locul.

Nicoleta şi Zsolt se vor relaxa chiar în locul unde a început povestea de dragoste dintre Yves Montand şi Simone Signoret.

Vacanţa în Franţa a costat peste 20.000 de euro, dar zilele petrecute aici le vor rămâne în suflet celor doi soţi toată viaţa.

Zsolt a ales aceste locuri pentru luna de miere cu gândul la prima lor vacanţă împreună, acum opt ani, tot în sudul Franţei.

Străduţele înguste din orăşelul medieval sunt pline de verdeaţă şi flori

St. Paul de Vence este un orăşel din Alpii Maritimi, în sudul Franţei

Magazinele cochete sunt pline de suveniruri

Aşa arată celebrul restaurant „La Colombe d’Or”, frecventat de multe staruri

Au plecat joi din ţară

Fotoreporterii Click! i-au surprins joi pe Nicoleta şi Zsolt plecând spre aeroport, unde s-au îmbarcat într-o cursă spre Franţa.

Cei doi s-au despărţit cu greu de copii, pe care i-au îmbrăţişat şi i-au pupat cu foc.

Ei vor petrece un sejur de vis în mai multe locuri exclusiviste din Franţa, totul în cadrul unei luni de miere atent planificate.

Mai multe