EXCLUSIV Ce «tată» iubitor e Vlădescu pentru fetiţa lui Boureanu!

5 noiembrie 2013 16:10   Actualitate
Ultima actualizare:

Sebastian Vlădescu (55 de ani) şi fosta lui fină, Irina Boureanu (38 de ani), nu-şi mai ascund deloc iubirea. Din contră, se comportă ca o adevărată familie. Fotoreporterii Click! l-au surprins, zilele trecute, pe fostul ministru când o lua de la şcoală pe fiica iubitei lui şi a deputatului Cristian Boureanu.

Drăgăstos şi grijuliu! Aşa poate fi descris fostul ministru de finanţe, Sebastian Vlădescu, când vine vorba de fetiţa iubitei lui, Ioana (11 ani). De curând, politicianul a fost surprins aşteptând la volanul maşinii sale în faţa şcolii în care învaţă fetiţa.

Răbdător, Vlădescu a stat minute bune până când Ioana a ieşit de la ore. Deşi se cam plictisise, de cum a văzut-o pe fiica iubitei lui, Vlădescu şi-a schimbat imediat atitudinea şi a devenit tot numai un zâmbet, semn că între cei doi există o relaţie de prietenie şi înţelegere.

Sebastian Vlădescu şi fosta soţie a lui Boureanu nu se mai feresc să apară împreună

La fel de bucuroasă părea şi micuţa, care, imediat ce a ieşit din clădirea şcolii, s-a îndreptat spre maşina în care se afla Vlădescu. Vorbăreaţă şi cu zâmbetul pe buze, fata s-a urcat în maşină, şi, ajutată de Vlădescu, şi-a pus centura de siguranţă.

Apoi, cei doi au plecat spre casă. Actualul deputat PDL, Cristian Boureanu, a fost foarte categoric, în anul 2004, când a divorţat de soţia sa, Irina, pentru că aceasta se combinase cu naşul lor de cununie, nimeni altul decât Vlădescu. Şi anume: Ioana rămâne la ea, cu condiţia ca în preajma fetiţei să nu se afle Vlădescu.

Deputatul Boureanu s-a recăsătorit cu manechinul Valentina Pelinel cu care fiica lui, Ioana, se înţelege bine

Se pare, însă, că Boureanu s-a mai "înmuiat" şi, văzând că între fiica sa şi Vlădescu există o relaţie de prietenie, a trecut cu vederea peste condiţia pusă la divorţ. Mai ales, că, în anul 2007, şi el şi-a refăcut viaţa, căsătorindu-se cu fotomodelul Valentina Pelinel, cu care, de asemenea, Ioana se înţelege foarte bine.

Mai multe