EXCLUSIV Cine a fost sufletul petrecerii la nunta Biancăi? Uite cât s-au distrat invitaţii!

30 septembrie 2013 10:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Binaca a vrut o nuntă cu ştaif şi a făcut totul ca invitaţii să se simtă bine. De la meniu, băuturi, candy-bar şi până la muzică pe gustul tuturor. Vedetele prezente la nunta anului au animat cum au ştiut mai bine atmosfera, însă o parte din invitaţi s-au simţit un pic stânjeniţi de persoanele pe care le văzuseră până aseară doar la televizor.

Deşi Bianca nu a avut o nuntă de vedete, aceastea putând fi numărate pe degetele de la mâini, invitaţii nu s-au simţit tocmai în largul lor. La momentele cheie ale petrecerii, oamenii au aplaudat cu greu şi au stat la masă destul de încordaţi, incomodaţi probabil şi de camerele de filmat care nu s-au oprit toată noaptea.

Nicoleta şi sora ei, Iuliana Luciu, surorile Daniela şi Ana-Maria Crudu, Bogdan Vlădău şi Dragoş Chircu, Oana Roman şi iubitul ei, Marius, au fost câteva dintre apariţile frecvente din peisajul monden care s-au regăsit şi la petrecerea de nuntă a Biancăi cu Victor.

De departe cea care a trăit din plin nunta, în afară de Bianca, a fost Daniela Crudu. Vedeta tv a dansat toată noaptea. Deşi a venit însoţită de iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea, bruneta a stat mai mult în compania fetelor cu care şi-a făcut de cap pe ringul de dans.

Şi "naşa" Nicoleta Luciu a stat mai mult la dans decât la masă, aşa cum a şi promis. Ea şi Iuliana Luciu au încins ringul şi s-au fotografiat cu invitaţii.

În jurul orei 03.00, însă, nuntaşii au cam început să plece, aşa că petrecerea s-a terminat destul de devreme, poate ca pentru una de duminică seara.    

Mai multe