EXCLUSIV Connect-R are o nouă iubită. Click! a aflat detalii despre ea

19 iunie 2013 11:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântăreţul Connect-R trăieşte o nouă poveste de dragoste, alături de o blondă superbă!

La sfârşitul lunii februarie, Connect-R anunţa că s-a despărţit de Diana Georgescu, cea cu care avea o relaţie de mai bine de 4 ani. După ce în 2010 s-au logodit, cei doi nu au mai apucat să ajungă şi la altar, aşa că au hotărât să rămână amici. La patru luni de la despărţire, artistul s-a resemnat, iar de două săptămâni trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o blondă superbă, noua voce a lui DJ Sava.

Mihaela, pe numele său de scenă Misha, îl ştie Connect-R de ceva timp, întrucât artistul i-a compus acesteia piesa „Tenerife" în studioul lui, Rappin'On Production. Cei doi se iubesc însă de numai două săptămâni, după cum susţine solistul. „Ne iubim de două săptămâni şi totul e foarte frumos. Nu vreau să dau mai multe detalii!", a declarat Ştefan Mihalache, pentru Click!

Impresarul artistului spune că, până să o cunoască pe Misha, nu a mai avut relaţii cu alte fete. „E prima relaţie a lui Connect-R după cea cu Diana. Nu a mai fost cu nicio fată, unde să te duci să te întâlneşti cu cineva când eşti doar la concerte?! Nu avea când să-şi consume relaţia dat fiind programul atât de încărcat. A fost o perioadă de abstinenţă, în care s-a concentrat doar pe muzică", a declarat Emil Burloi, pentru Click!

Mai multe