EXCLUSIV Connect-R şi Misha vor să facă nunta odată cu botezul

26 iulie 2013 16:50   Actualitate
Ultima actualizare:

S-a însurat în mare secret cu iubita, lui Misha, miercuri, la Primăria Sectorului 6. Connect-R a lăsat-o însărcinată pe frumoasa blondă încă din primele zile de când s-au cunoscut, mai precis în luna mai. Cumnatul solistului a povestit, în exclusivitate pentru Click!, ce s-a întâmplat în cea mai importantă zi din viaţa cântăreţului.

De patru zile, Ştefan Relu Mihalache (31 de ani), alias Connect-R, nu mai este un bărbat liber. Spre deza­măgirea sutelor de fane din toată ţara, artistul s-a căsătorit miercurea aceasta cu Mihaela Şotrocan (22 de ani), alias Misha, colega sa de breaslă. Deşi se cunoaşte doar de trei luni cu blonda, cântăreţul a reuşit să o lase însărcinată încă din primele zile când a cunoscut-o, tocmai acesta fiind şi motivul pentru care s-a grăbit să o ia de soţie.

Cununia civilă a avut loc la Oficiul Stării Civile Sector 6, în Militari, într-o maximă discreţie. După ce au semnat certificatele de căsătorie, Connect-R şi Misha au dat o petrecere la un club bucureştean. Cumnatul lui Connect-R, Mihai, ne-a povestit în exclusivitate toate culisele evenimentului de miercuri.

„S-au cununat în sectorul 6, de care aparţine Relu, şi au participat doar câţiva prieteni şi familia. Emil Burloi a fost naşul lor, iar la sfârşit au ieşit prin spate, ca să nu-i vadă cineva. A urmat petrecerea, a fost restrânsă, cam cu aceleaşi persoane. Nu a cântat nici un artist, nici măcar el nu a vrut să cânte, pentru că au avut muzică r&b în boxe. Tortul a fost asortat, foarte bun, şampanie. A băut şi Relu, normal! Nu s-a îmbătat", ne-a spus cumnatul solistului.

Mai mult, bărbatul ne-a confirmat că proaspăta soţie este însărcinată în trei luni şi că ea şi cântăreţul se cunosc de tot atâta timp. „El nu vrea să vorbească deloc despre sarcină, dar şi-a dorit foarte mult să fie tată, ca orice om. S-au mutat împreună cam de când s-au cunoscut, din mai, atunci a adus-o şi aici acasă. Sarcina tot trei luni are, încă nu se ştie dacă vor avea băiat sau fată, e prea devreme. Mama lui o place mult pe fată, îi spune Misha, nu Mihaela", ne-a mai spus Mihai.

Evenimentele din viaţa celor doi s-au petrecut în viteză, aşa că nu-i de mirare că prietenii lor se întreabă când va avea loc şi nunta. „Evenimentul acesta nu e în planurile lor, deocamdată. S-ar putea să fie odată cu botezul, nu ştim nimic sigur deocamdată", a mai spus cumnatul lui Connect-R.

Nu doarme lângă soție, ci la studioul de înregistrări

În campania de vară Mega All Inclusive care a avut loc joia aceasta în AFI Palace Cotroceni, a fost invitat să cânte Connect-R. Evenimentul a avut loc la o zi de la cununia civilă, aşa că solistul nu a avut timp să se bucure de statutul de bărbat însurat şi nici să petreacă alături de proaspăta lui soţie.

Connect-R a avut joi după-amiază concert…

… iar seara s-a dus să doarmă la studioul de înregistrări

Seara, se pare că nu fost acasă, deoarece imediat după cântarea din mall, Connect-R a fugit spre studioul de înregistrări, din zona Decebal. În timp ce colegii lui au plecat de-acolo cu un taxi, Connect-R se pare că nu a părăsit studioul, cel mai probabil au înnoptat acolo.

Mai multe