EXCLUSIV! Cristian Sanda, finalistul de la «Vocea României», şi-a sărutat iubita cu foc în văzul tuturor - VIDEO

24 ianuarie 2012 10:07   Actualitate
Ultima actualizare:

Cristian Sanda, unul dintre finaliştii concursului «Vocea României», a fost surprins în compania iubitei lui, la aniversarea unui club din Capitală.

Cei doi "porumbei" au stat toată noaptea împreună, au dansat şi s-au sărutat cu patimă sub privirile curioase ale petrecăreţilor. Se pare că notorietatea câştigată în urma participării la «Vocea României» nu l-a schimbat prea mult, el purtându-se foarte natural toată noaptea.

Cristian Sanda este din Craiova şi a intrat în echipa lui Marius Moga, pe care şi l-a dorit iniţial drept antrenor. La audiţiile pe nevăzute, el a întors toate cele patru scaune şi l-a făcut pe Brenciu să-i strige de trei ori "Bravo, tinereţe!". "Ai fost ca o gură de aer proaspăt", i-a spus Moga. "Ai toate şansele să ajungi Vocea României", a conchis compozitorul.

Ştefan Stan a fost desemnat «Vocea României» şi a câştigat un cec de 100.000 de euro. Cristian Sanda, Iuliana Puşchilă şi Dragoş Chircu vor beneficia de un single (piesă şi videoclip), lansate de Universal Music România.

Mai multe