EXCLUSIV Cristina Rus a născut o fetiţă. Primele declaraţii ale cântăreţei

24 februarie 2014 14:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Programată la cezariană pentru această săptămână, Cristina Rus a născut de Dragobete al doilea copil, o fetiţă frumoasă şi sănătoasă.

Solista a mers la o clinică din Capitală dis-de-dimineaţă, împreună cu soţul ei, Dragoş Bîlteanu.

Contactată de Click!, Cristian Rus a vorbit despre minunatul eveniment.

„Mă simt bine, am născut dimineaţa aceasta, la ora 10. Este fetiţă, o cheama Cristina Maria, are 3,730 de grame si 53 de cm. A fost a doua naştere, primul fiind băieţel. Ştiam la ce sa ma aştept, echipa fiind aceeasi si cunoscându-ne totul a decurs natural, repede, natural şi frumos. E a doua cezariana. Am alaptat-o si incepem perioada de dupa nastere. Ma voi externa joi. Dragoş jr. încă nu si-a vazut surioara pentru că e la gradinita si o s-o vada probabil maine, e pregatit. Initial, termenul era pe 1 martie, dar dupa ecografie am văzut că e mare si am zis sa nu riscam. Am pregătit totul dinainte, stiam ce ma asteapta dupa cezariana. Nasii vot fi aceiasi de la cununie ca si la primul copil", ne-a spus artista.

Ea a explicat şi de ce a ales numele Cristina Maria pentru fetiţă: "Am ales Cristina pentru că este numele meu, şi Maria pentru că avem foarte multe persoane în familie cu acest nume. Este un nume sfânt şi-mi place foarte mult".

Cristina Ruş şi Dragoş Bîlteanu sunt căsătoriţi de aproape cinci ani şi mai ai împreună un băiat, născut în 2010.

Cristina Rus: «E frumos să fii măritată cu un milionar»

Mai multe