EXCLUSIV! Cu ochii la iubită, Vârciu şi-a buşit maşina de 20.000 €

18 ianuarie 2012 16:42   Actualitate
Ultima actualizare:

Liviu Vârciu a văzut moartea cu ochii marţi seară! Într-o clipă de neatenţie, timp în care bruneta cu care era în maşină îl ţinea la palavre, cântăreţul a intrat cu maşina Mitsubishi Lancer, de 20.000 de euro, într-un refugiu de tramvai. S-a ales cu o sperietură groaznică, însă cu pagube minore: o jantă îndoită şi un cauciuc spart.

Niciodată socoteala de acasă nu se aseamănă cu cea din târg, spune o veche zicală care se potriveşte de minune şi în cazul lui Liviu Vârciu.

Actorul şi-a propus ca marţi seară, de la orele 22.30, să ia cina cu o brunetă, "o prietenă cu şanse mari să-i devină iubită", după cum ne-a prezentat-o chiar el, însă accidentul de maşină i-a dat planurile peste cap.

Liviu s-a descurcat greu să schimbe roata

O clipă de neatenţie a fost suficientă pentru ca Liviu să piardă controlul luxoasei sale maşini, în valoare de 20.000 de euro, intrând într-un refugiu de tramvai. S-a speriat îngrozitor, însă a reuşit să-şi păstreze cumpătul. Fotoreporterii Click! l-au surprins la câteva momente de la accident, în timp ce se chinuia să-şi schimbe roata făcută praf, în urma impactului: "Am intrat într-un scuar, şi am stricat o jantă şi am spart un cauciuc. Eram cu o amică pe care am cunoscut-o pe 1 ianuarie. Noroc că aveam roata de rezervă în portbagaj. Amica mea m-a ajutat să schimb roata la maşină pentru că nu mă descurcam singur", a declarat actorul pentru Click!

Mai citeşte:

La propriul său concert, Pepe l-a pus pe Liviu Vârciu să cânte «Ochii tai» FOTO

Declaraţie şoc! Liviu Vârciu: «Mă dau pe bărbaţi»

Liviu Vârciu aduce în club cele mai frumoase manechine!

Mai multe