EXCLUSIV Cum explică Simona Traşcă leşinul de la prezentare? I-a băgat pe toţi în sperieţi

21 martie 2014 20:53   Actualitate
Ultima actualizare:

După Andreea Podărescu şi Bianca Drăguşanu, a venit şi rândul Simonei Traşcă. Blonda a îngroşat rândul fotomodelelor care au început să leşine la prezentări. Se pare că motivul este acelaşi ca şi în cazul brunetei şi cel al fostei soţii a lui Victor Slav: înfometarea şi oboseala.

Simona Traşcă le-a dat fiori tuturor celor aflaţi la prezentarea de modă de joi seara, dintr-un club bucureştean. Fotomodelul a urcat pe podium pentru o defilare, moment în care s-a prăbuşit sub ochii tuturor spectatorilor. Câteva colege s-au apropiat să o ridice pe blonda aflată în stare de inconştienţă. Pentru că acestea nu au reuşit, un angajat al clubului a venit şi a cărat-o în spate pe Simona până în culise, unde i s-a acordat primul ajutor.

Simona a mărturisit că în acea zi a avut mai multe prezentări şi a cam sărit peste mese. Se pare că oboseala şi înfometarea şi-au spus cuvântul în momentul cel mai nepotrivit.

„Am avut filmări toată ziua. Am mâncat un hot-dog şi am băut un energizant. Mi s-a făcut rău şi am vomitat. Am băut şi eu un pahar şi asta a fost. M-au lăsat picioarele şi am căzut. După asta nu mai ştiu nimic, m-am trezit în culise cu toată lumea pe lângă mine", a declarat Simona Traşcă pentru emisiunea Click!, difuzată de Prima TV, de luni până vineri, de la ora 22:30.

Mai multe