EXCLUSIV De ce a ajuns salvarea la Adi Minune a doua zi după ce s-a întors fiica lui acasă

18 mai 2014 12:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Tensiunea din familia manelistului Adrian Minune e departe de a se fi stins, după întoarcerea fiicei rătăcitoare. Scandalul care a înconjurat dispariţia lui Carmen, în urmă cu o săptămână, orele petrecute de fata de 16 ani la poliţie, împreună cu iubitul ei, Franco, certurile care au însoţit întoarcerea ei acasă, totul a afectat iremediabil liniştea familiei manelistului.

Atât de mult încât, la numai o zi după ce Carmen a ajuns la vila din Ştefăneşti a lui Minune, medicii au fost chemaţi de urgenţă din cauza problemelor de sănătate ale unui membru important al familiei.

Duminică, puţin înainte de prânz, vecinii au văzut o maşină de la Salvare în faţa vilei din Ştefăneşti a lui Adrian Minune. "Ne-am speriat, pentru că o văzusem pe Carmen foarte supărată când s-a întors ieri de la poliţie. Cred că a fost scandal mare la ei. Ne gândeam să nu se fi întâmplat ceva rău", a spus un vecin.

Carmen Simionescu a fost însoţită de mama ei, sâmbătă, la secţia de poliţie

Din fericire, ambulanţa a plecat goală de la vila lui Minune, jumătate de oră mai târziu. Se pare că cel care a avut nevoie de îngrijiri a fost bunicul în vârstă de 77 de ani al lui Minune, care a suferit un puseu de tensiune. Cu siguranţă, bătrânul a fost afectat de scandalul în care familia manelistului a fost implicată în această săptămână. "E om bătrân, vă daţi seama că a suferit când a auzit că strănepoata lui a fugit de acasă cu un băiat cu care Minune nu era de acord", ne-au mai spus vecinii.

Mai multe