EXCLUSIV! DJ Harra se iubeşte cu fotbalistul Gabi Torje!

3 mai 2012 15:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Frumoasa Dana Neacşu trăieşte o poveste de iubire mai ceva ca în filme, alături de fotbalistul Gabriel Torje. Cei doi au devenit un cuplu în luna octombrie anul trecut şi s-au îndrăgostit la prima vedere.

Ea, una dintre cele mai dorite femei din România.

El, unul dintre cei mai râvniţi fotbalişti ai momentului. A fost de ajuns o singură privire, iar Cupidon i-a şi săgetat.

Dana Neacşu, alias Dj Harra, şi Gabi Torje formează un cuplu de peste o jumătate de an şi sunt extrem de fericiţi.

Click! a aflat că cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, în luna octombrie anul trecut, într-un club din localitatea Udine, Italia.

Bruneta avea acolo un spectacol, iar fotbalistul ieşise în oraş cu câţiva prieteni.

S-au îndrăgostit pe loc, iar de atunci sunt împreună şi îşi trăiesc povestea de iubire departe de ochii curioşilor.

Se văd aproape săptămânal, atunci când bruneta are timp pentru a-l vizita în Italia, acolo unde Torje locuieşte de opt luni, de când activează la echipa „Udinese".

Fotbalistul este îndrăgostit până peste cap de focoasa brunetă, motiv pentru care îl mai apucă şi gelozia din când în când.

Dj Harra are nenumăraţi admiratori, care ba îi lasă mesaje deocheate pe pagina de Facebook, ba îi trimit sms-uri de dragoste, însă vedeta nu are ochi decât pentru Gabi.

Fotbalistul este mândru de iubita sa, dar mai cade pradă geloziei din când în când, căci se teme ca nu cumva să i-o sufle cineva.

Din fericire, este conştient că Dana îl iubeşte sincer, aşa că îi trece repede supărarea, mai ales că bruneta are o reţetă „specială" de împăcare, care ar îmblânzi chiar şi cel mai feroce mascul de pe planetă.

Şi ele au avut de-a face cu sportivi!

Daniela Crudu şi Mihai Costea

Asistenta lui Capatos se iubeşte de mai bine de jumătate de an cu stelistul Mihai Costea şi se înţeleg de minune.

Relaţia lor nu a fost privită cu ochi buni de patronul Gigi Becali, însă dragostea lor a fost mai puternică decât răutăţile celor din jur şi iată că se iubesc în continuare.

Mădălina Pamfile şi Gabi Matei

„Eleva lui Mazăre" a urcat rapid în ierarhia celor mai dorite frumuseţi din showbiz, aşa că fotbaliştii roiesc în jurul ei.

Dintre toţi cei care o curtau, Mădălina Pamfile a fost cucerită de Gabi Matei, cu care a trăit o scurtă, dar intensă poveste de iubire, la începutul acestei primăveri.

Andreea Bododel şi Tibi Bălan

Focoasa brunetă şi mijlocaşul stelist Tibi Bălan se iubesc de numai şase luni, însă au planuri serioase împreună.

Se pare că Andreea Bododel a rămas însărcinată, iar fotbalistul a şi cerut-o de nevastă, evenimentul urmând să aibă loc chiar anul acesta.

Mai multe