EXCLUSIV! Elan: «Mihaela m-a vrut înainte să-l cunoască pe Bănică Jr.»

19 martie 2010 17:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Miliardarul Elan Schwartzenberg scoate la iveală noi detalii incendiare cu privire la începutul relaţiei sale cu Mihaela Rădulescu. Prezent la lansarea noului model de BMW Seria 5, afaceristul a povestit în exclusivitate pentru Click! faptul că vedeta l-a agăţat înainte de mariajul cu Ştefan Bănică jr.

Mai citeşte:

La Monaco, Mihaela nu are grija paparazzilor

Mihaela Rădulescu: «Vreau o Toyota şi la Monaco»!

Maşina condusă de mama Mihaelei Rădulescu, potenţială «bombă cu ceas»

Monica Columbeanu stă de vorbă cu Mihaela Rădulescu - VIDEO

Elan Schwartzenberg: «Mihaela m-a agăţat în discotecă»

Mihaela, te rugăm: Nu mai cânta! - VIDEO

„Hai să vă zic cum au stat lucrurile de fapt...". Aşa şi-a început miliardarul povestea tachinărilor dintre el şi femeia necunoscută publicului, pe atunci, Mihaela Rădulescu (41 de ani).

"Ea nu era o vedetă, nu era o persoană chiar atât de cunoscută când mi-a strecurat în palmă acea bucată de hârtie, pe care erau notate numele şi numărul ei de telefon. Intenţia Mihaelei de a mă aborda s-a petrecut înainte de mariajul cu Ştefan Bănică jr.", a mărturisit afaceristul.

Tatăl lui Ayan a continuat dezvăluirile şi a povestit totul despre hârtia cu datele de contact ale vedetei Antena 1.

Plăcut surprins de îndrăzneala unei femei aproape necunoscute, a pus mâna pe telefon şi a sunat-o.

„Eram într-o discotecă, celebră pe atunci, la Braşov. Nu îmi mai aduc aminte numele ei, dar ştiu că în perioada aia nu exista clubul "The Office". Am luat biletul şi l-am băgat în buzunar. Am sunat-o pe Mihaela, dar mi-a răspuns altcineva. Ce a urmat a fost căsătoria dintre ea şi Ştefan", a mai spus, cu zâmbetul pe buze, Elan.

Miliardarul, în vârstă de 43 de ani, a declarat, pentru Click!, în urmă cu aproape o lună, că este înnebunit după femeile cu iniţiativă şi că îi place să fie agăţat. "Îmi place să fiu agăţat. O femeie cu iniţiativă este absolut remarcabilă!", a spus atunci afaceristul.

Totul, după apariţia unui interviu în revista Playboy, în care a dezvăluit modalitatea prin care Mihaela a vrut să pună mâna pe el. Elan a vrut să clarifice şi acest aspect.

"Mihaela este cea care a declarat, în urmă cu câţiva ani, că mi-a dat acest bilet. Nu sunt eu cel care a făcut această mare dezvăluire", a încheiat afaceristul.

Imediat după interviul din revista pentru bărbaţi, Mihaela a ripostat şi a spus despre fostul ei soţ că avea o maşină modestă şi bani puţini. "Elan, în momenul în care ne-am cunoscut, conducea un Opel şi nu avea banii pe care îi are acum", a declarat Mihaela pentru site-ul emulte.ro.

Elan, invitat la nunta Mihaelei cu Ștefan

Mariajul cu Ştefan Bănică jr. a durat cinci ani, până în 1999, când Mihaela l-a cunoscut pe Elan Schwartzenberg.

La nunta Mihaelei cu Ştefan a participat şi Elan, care a mers la sindrofie împreună cu Ileana Pescariu, iubita acestuia de atunci.

Căsnicia Mihaelei cu solistul a început să scârţâie după primii doi ani, dar vedeta a ascuns acest lucru, recunoscând neînţelegerile doar la divorţ. Mihaela şi Elan au trăit în concubinaj aproape şase ani, căsătorindu-se în vara anului 2004, atunci când s-a născut fiul lor, Ayan.

Deşi au pozat întotdeauna în familia perfectă, cei doi s-au despărţit pe neaşteptate, în octombrie 2008.

1994 - 1999. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu Ștefan Bănică jr. timp de cinci ani

2004 - 2008. Mihaela s-a căsătorit cu Elan înainte de a se naște copilul lor

Mai multe