EXCLUSIV! Fabio a lansat un nou videoclip: «Vreau un duet cu Botezatu»

29 septembrie 2010 19:11   Actualitate
Ultima actualizare:

Fabio a acceptat să stea de vorbă cu redactorul Click.ro şi să ofere cititorilor câteva amănunte despre noul material discografic.

Spune-ne câteva cuvinte despre videoclipul "Nu vreau fără tine": unde s-a filmat, cât a costat, cine e regizorul...

Sunt foarte fericit că am ajuns la cel de al doilea videoclip din scurta mea carieră. Piesa "Nu vreau fără tine" este compusă de băieţii de la Play&Win, cei care "au grijă" şi de Inna, şi pot spune că au făcut o treabă excelentă. Videoclipul este o producţie Ador Media, în regia lui Alex Ceauşu şi a costat destul de puţin, cam 2.500 euro. Filmările la videoclip s-au realizat la "înălţime", mai precis pe trasa blocului unde locuiesc, pe parcursul a două zile frumoase de vară.

Cum a fost colaborarea cu Laurette? Cum ai convins-o sa apară în clip?

Laurette este o persoană foarte specială şi îi mulţumesc pe această cale pentru ceea ce am făcut împreună. N-a fost foarte greu să o conving să urce pe bloc. Noi ne cunoaştem din diverse emisiuni TV. Totuşi, cu acest prilej am descoperit o fată minunată care ştie să apară ţn faţa camerei de filmat fără inhibiţii.

Hai să vorbim şi despre album!

"Iubeşte-mă" este cel de al doilea album din cariera mea. Cuprinde 12 piese nou-nouţe compuse de Play&Win, Mircea Elisei, Elastic Deejays şi Alexandru Pop, un tânăr talentat ce promite foarte mult. Casa de discuri Zoom Studio s-a ocupat de producţie.

Cu spectacolele cum stai? Plănuieşti apariţii TV în viitorul apropiat?

În vara ce tocmai s-a încheiat am avut spectacole pe Litoral şi în ţară, dar cu moderaţie pentru că se simte criza şi în acest domeniu. Aştept turul emisiunilor TV din această toamnă, prilej pentru a-mi populariza noul album şi videoclipul cu Laurette.

Ai colaborat şi cu Larisa Drăgulescu. Ai în vedere vreo vedetă din showbiz-ul românesc cu care ai dori să cânţi?

Aş vrea sa fac un duet cu Cătălin Botezatu pentru că ştiu că are o voce frumoasă.

Vezi mai jos videoclipul "Nu vreau fără tine"

Mai multe