EXCLUSIV Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, Coco Păun: «Să zică mersi că a fost luată de nevastă!»

17 septembrie 2013 15:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, Coco Păun, consideră că blonda a făcut o alegere bună când a acceptat să fie soţia lui Victor Slav. Acesta crede că Bianca ar trebui să zică mersi că a găsit un bărbat atât de înţelegător, ea fiind o persoană dificilă. Coco Păun a caracterizat-o pe blondă drept „la fel de schimbătoare ca vremea”.

În cei doi ani cât au fost împreună, Coco Păun a avut suficient timp ca s-o cunoască foarte bine pe Bianca Drăguşanu (31 de ani). Afaceristul din Târgu-Jiu este la curent cu viaţa amoroasă a Biancăi, ştiind că aceasta a făcut cununia civilă cu Victor Slav şi urmează să ajungă şi în faţa altarului la sfârşitul lunii.

Coco Păun spune că blonda a avut mare noroc că l-a întâlnit pe Victor Slav, dar şi mai mare că acesta a cerut-o şi de nevastă.

„Să zică mersi că a găsit un băiat aşa de înţelegător şi a luat-o de nevastă. Nu mai găsea ea altul ca el. În locul lui, eu nu aş fi fost aşa tolerant cu ea", ne-a spus Coco Păun, care a îngropat scandalul cu Bianca, iar acum îşi vede liniştit de familie şi de afaceri.

Cât despre şansele pe care le dă mariajului Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, Coco Păun ne-a mărturisit că îi este greu să facă un pronostic, argumentându-şi ferm punctul de vedere.

„Bianca este la fel de schimbătoare ca vremea. Nu am cum să ştiu dacă va rezista sau nu căsnicia lor", a completat afaceristul, care, în urmă cu câteva luni, povestea pentru Click! că în perioada în care a avut o relaţie cu Bianca i-a oferit acesteia tot ce şi-a dorit şi i-a asigurat o viaţă frumoasă.

În vară, Bianca l-a acuzat pe Coco Păun, cel care i-a fost iubit acum zece ani, că a bătut-o până a băgat-o în spital. „Mi-a rupt picioarele şi m-a lovit în locul în care pe mine mă doare cel mai tare. Mi-a rupt tibia, mi-a rupt piciorul. De ziua mea s-a întâmplat asta. Am plecat de la el fără să-i spun, m-a prins şi m-a bătut pe stradă", a povestit Bianca. Coco Păun a negat toate acuzaţiile.

Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi Victor Slav (33 de ani) formează un cuplu din decembrie 2012. Cei doi s-au cununat civil la 6 septembrie, la Casa Căsătoriilor din sectorul 3. Nunta va avea loc la 29 septembrie.

Adi Cristea, primele declaraţii despre nunta Biancăi: «Am învăţat din greşeli»

Bianca Drăguşanu, ameninţată de Coco Păun: «Primesc telefoane cu număr ascuns de vreo săptămână»

Bianca Drăguşanu, atacată dur de un cântăreţ român: «Dăm atenţie buruienilor»

«Nu se ştie dacă se mai ţine nunta Biancăi Drăguşanu» Află cine aruncă bomba!

FOTO Semn rău pentru Victor Slav. Bianca ameninţă: «Vreau fapte, nu vorbe»

Anda Adam: «Eu cred că Victor şi Bianca chiar se iubesc. Va fi nunta anului»

Mai multe