EXCLUSIV Fostul soţ al lui Teo, în tandreţuri cu o brunetă

10 septembrie 2013 15:48   Actualitate
Ultima actualizare:

În timp ce Teo Trandafir se bucură de succes doar din punct de vedere profesional, fostul ei soţ trăieşte sentimentul de şansă altfel. Constantin Iosef s-a amorezat de câteva luni de o femeie trecută de prima tinereţe, slabă şi destul de cochetă. Cei doi nu se feresc să se îmbrăţişeze şi să se sărute în public, semn că relaţia lor e pe bune!

S-a măritat cu fostul rugbist Constantin Iosef chiar în ziua în care împlinea 44 de ani, iar "cadoul" pe care Teo Trandafir şi l-a făcut la aniversare s-a dovedit a fi alegerea cea mai proastă. La doar şase luni de la căsnicie, cei doi s-au despărţit!

Bărbatul şi-a luat valiza şi nu s-a mai uitat în urmă, de parcă ar fi plecat de la ospiciu, nu de lângă femeia pe care o numea "jumătatea mea".

Din decembrie, luna în care s-a produs ruptura, cei doi şi-au trăit diferit "drama".

Teo Trandafir şi-a concentrat atenţia pe profesie, ca să fenteze sentimentul de tristeţe, în timp ce Constantin Iosef şi-a trăit viaţa de burlac la maximum. Astfel, a jucat poker cât şi-a dorit, s-a distrat prin cluburi ca băieţii, iar de câteva luni de zile şi-a găsit o nouă parteneră de viaţă.

Ea este femeia pe care Constantin Iosef a aşteptat-o aproape o oră

Fotoreporterii Click! l-au surprins recent pe craiul bucureştean în compania unei femei trecute de prima tinereţe. Asemenea unui adolescent, Iosef a aşteptat-o nerăbdător în parcarea unui mall din Capitală, mai bine de o oră.

Bărbatul a aşteptat răbdător în maşină

A mestecat gumă, a butonat telefonul în maşina lui argintie, cu numere de Franţa, iar când doamna şi-a făcut, într-un final, apariţia, a sărit să o întâmpine.

Cu zâmbetul pe faţă, s-a dus glonţ s-o îmbrăţişeze şi s-o sărute.  Noua achiziţie, care pare să  fie mai tânără decât el, o şatenă creaţă cu o siluetă trasă prin inel şi îmbrăcată asemenea unei fete de liceu, l-a strâns puternic în braţe, înfigându-şi manichiura ascuţită direct în umerii lui.

Femeia nu a venit singură, ci însoţită de o prietenă care îl cunoştea şi ea pe Iosef, devreme ce nu i-a făcut cunoştinţă cu el. După câteva sărutări şi câteva glumiţe, cei trei s-au îmbarcat în maşină şi au plecat. Fostul socru, Ion Uţă, nu a fost încântat la auzul veştii că Iosef şi-a refăcut viaţa, ba chiar l-a "tras" de urechi pentru gestul făcut în public.

"Ce post să spun despre un bărbat de 50 de ani, sau cât are el, care se pupă cu o femeie în mijlocul drumului?! Gestul denotă o lipsă de instrucţie, de şcoală. Nu mă interesează ce face el, eu sunt cu ochii pe ceas, că începe Teo şi nu vreau să ratez", ne-a declarat bătrânul.

„Teo Show", emisiunea prezentată de Teo Trandafir, s-a bucurat de un adevărat succes luni, la debut. Astfel, cu noua prezentatoare, Kanal D a fost pe locul trei în audienţe, după Antena 1, cu "Acces Direct" și Pro TV, cu "La Măruță". Prezenţa în platou a Mihaelei Rădulescu a făcut ca jumătate de milion de români să se uite la „Teo Show", difuzat de luni până vineri, de la 16.45.

După o relaţie la distanţă, care a durat şase luni, Teo şi Iosef au decis să-şi unească destinele chiar de ziua lui Teo, la 2 iunie, anul trecut. Nunta a avut loc într-un cadru de vis, la studiourile Buftea.

Teo Trandafir s-a căsătorit cu Constantin Iosef anul trecut, de ziua ei

Şase luni mai târziu, toată lumea a fost şocată să afle că cei doi se despart. Iosef şi-a strâns tot şi a plecat din casa lui Teo, pe motiv că nu mai suportă România şi că-i este greu să stea departe de băieţii lui din prima căsătorie, care locuiesc în Franţa cu mama lor. Cu toate acestea, Iosef a rămas tot în ţară. Ba chiar şi-a deschis şi o mică afacere, o şaormerie în zona Pieţei Obor din Capitală, care însă n-a mers grozav, fiind mai mult închisă.

Aceasta este şaormeria lui Iosef

Teo s-ar mărita iar cu Iosef

FOTO Ce relaxat e Constantin Iosef după despărţirea de Teo!

EXCLUSIV! «Iosef s-a îndrăgostit numai de banii lui Teo!»

EXCLUSIV! Teo Trandafir face primele confesiuni după divorţ: «Nu am mai vorbit deloc cu Iosef!»

Mai multe