EXCLUSIV FOTO A slăbit 30 de kilograme, dar s-a îngrăşat la loc!

2 iunie 2014 18:49   Actualitate
Ultima actualizare:

A pierdut din nou lupta cu kilogramele în plus! Bodo se lăuda în urmă cu doi ani că a scăpat spectaculos de surplusul de grăsime de pe abdomen, locul unde era cel mai vizibil că luase proporţii, cu o dietă-minune cu tărâţe de ovăz, care l-a făcut să scadă în greutate nu mai puţin de 30 de kilograme. Se pare însă că vremurile acelea au apus demult pentru solistul trupei Proconsul care s-a "rotunjit" la loc.

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe cântăreţ în faţa restaurantului pe care-l deţine. De când este proprietarul localului, unde se zvoneşte că se servesc cele mai bune fructe de mare din oraş, dar şi alte preparate, se pare că artisul a căzut în patima deliciilor culinare.

Aşa arăta Bodo în 2012

Nu a mai ţinut cont de nimic, nici măcar de laudele pe care le-a primit în urmă cu doi ani când reuşise să slăbească 30 de kilograme. Pe atunci, solistul declara că a dat jos kilogram după kilogram cu o dieta Dukan şi a înlocuit pâinea cu târâţe de ovăz. Bodo reuşise performanţa să ajungă la 95 de kilograme, de la 125 de kilograme, atât cât cântărea iniţial.   

În 2014, Bodo afişează o siluetă cu care nu se mai mândreşte deloc. A luat din nou proporţii, dar măcar este fericit că acasă îl aşteaptă o soţie şi doi copii, micuţii pe care i-a luat de curând în plasament.

Mai multe