EXCLUSIV FOTO Adi Minune: «O să-i tai anumite drepturi lui Carmen»

16 mai 2014 20:16   Actualitate
Ultima actualizare:

În cadrul emisiunii Click! de la Prima Tv de vineri seară au apărut informaţii de ultima oră privind cazul dispariţiei de acasă a lui Carmen Minune.

Reporterul Click!, Mihaela Moise a vorbit despre acest caz: "Carmen s-a întors acasă, dar acasă la Franco. În urmă cu câteva minute, cei doi s-au întors în Bucureşti, erau foarte relaxaţi, stăteau la masă, iar Carmen părea fericită. Nu stiu dacă Adrian Minune ştie ca au ajuns acasă la Franco. Interprretul e dispus să accepte relaţia, cum a şi declarat. O să-i taie anumite drepturi dar cam atât. Franco va fi acceptat şi el în familie dacă se va căsători legal cu Carmen".

"Kati a fost şi şi-a văzut fiica, dar a plecat după câteva minute. Bine că s-au întors acasă, rămâne de văzut ce va face Carmen cu şcoala pentru că ea costa aproximativ 1500 de euro pe lună şi e greu de crezut că Franco poate să-i ofere aceşti bani", a mai declarat jurnalista Click!, Mihaela Moise.

În momentul în care a plecat de acasă de la familia lui Franco, Cati a declarat pentru reporterii Click! aflaţi la faţa locului. "Nu există neînţelegeri între mine şi Carmen, nu există familia noastră în acest moment. Familia băiatului e familia lui, iar Carmen este fiica noastră." a declarat extrem de nervoasa soţia lui Adrian Minune.

Mihai Ursu, jurnalistul Click! prezent acasă la Franco, a declarat printr-o intervenţie telefonică: "Este ceva agitaţie, sunt mai mulţi membri ai familiei prezenţi, stau şi vorbesc. Lumea pare relaxată, sunt 7 persoane de diferite vârste la masă, însă Carmen nu era cu ei la masă. Par să sărbătorească căsătoria celor doi. Cati după ce a stat foarte puţin timp şi a discutat cu membrii familiei lui Franco, a plecat extrem de nervoasă".

Mai multe