EXCLUSIV FOTO Anca Serea se pregăteşte de al patrulea botez! Când va avea loc evenimentul

2 mai 2014 21:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Pregătirile pentru creştinarea fetiţei, Ava Stephanie, sunt în toi, iar agitaţia în familia Ancăi Serea şi a lui Adi Sînă au început deja să facă lista de invitaţi. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Prima Tv a declarat în exclusivitate pentru emisiunea Click! când şi unde va avea loc marele eveniment din familia ei. 

Ava Stephanie a venit pe lume la 12 ianuarie şi de atunci le-a schimbat viaţa părinţilor ei, Anca Serea şi Adi Sînă. Mândri de minunea lor, cei doi au început pregătirile pentru ceremonia de botez a micuţei, însă anunţă că nu va fi un eveniment grandios, ci unul în familie.

"Botezul probabil că va avea loc la sfârşitul lunii mai sau la începutul lui iunie. Va fi o petrecere intimă. Vor participa familia şi prietenii. Evenimentul va fi în aer liber, probabil la o terasă în Herăstrău şi vom avea un meniu uşor, dar nu am stabilit încă toate detaliile. Vor fi flori albe, aşa cum a fost şi la băieţel, la Noah" a spus Anca Serea la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până vineri, de la 22.30 la Prima Tv.

Micuţa Ava Stephanie va arăta ca o mică prinţesă. Fetiţa va fi creştinată într-o rochie lungă, din mătase şi cu broderie manuală, de culoare albă.

"Rochiţa Avei este în stil catolic, este vorba despre o ţinută foarte lungă. Sarah are o rochie ivoire, iar băieţii au deja achiziţionate cămăşile şi costumele", a adăugat Anca Serea.

Prezentatoarea Prima Tv are doi copii dintr-o relaţie anterioară, pe David şi pe Sara, iar artistului i-a dăruit şi lui doi copii, pe Noah şi pe Ava.

Prezentatoarea nu s-a ocupat încă de ţinuta ei. Ea nu ştie deocamdată ce rochie va îmbrăca în ziua evenimentului.

Mai multe