EXCLUSIV FOTO Ce frumos a crescut băiatul Mădălinei Manole!

23 octombrie 2013 14:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Carismatic, chipeş şi zâmbăreţ! Fiul Mădălinei Manole e o frumuseţe de copil. Petru junior, care a împlinit vara asta patru anişori, se măreşte pe zi ce trece. Băiatul a început să-l însoţească pe tatăl său, Petru Mircea, la cumpărături.

Trei ani s-au scurs de la dispariţia tragică a cântăreţei Mădălina Manole. În urmă, a rămas un băieţel de patru anişori, care din păcate nu a apucat să-i rostească cuvinte duioase mamei. Petru junior a crescut frumos şi este nedespărţit de tatăl său.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Petru Mircea alături de cel mic, în parcarea magazinului IKEA din Capitală. Deşi era încărcat cu sacoşe, Petru şi-a ţinut în permanenţă de mână odorul. Băiatul, care a zâmbit non-stop, era aranjat şi îmbrăcat cu o ţinută foarte veselă şi la modă.

Cu părul lung şi uşor cârlionţat, Petru jr. pare un copil extrem de cuminte şi l-a urmat pas cu pas pe tatăl său până la maşină. Mădălina Manole a murit în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Petru jr. împlinise un anişor, doar cu câteva săptămâni înainte ca mama sa să recurgă la gestul dramatic.

"Fata cu părul de foc" a fost găsită fără suflare în baia locuinţei sale din Otopeni, după ce a înghiţit o cantitate semnificativă de Furadan.

Bunicii nu şi-au mai văzut nepotul de la moartea fiicei

Părinţii Mădălinei Manole au o mare durere în suflet. Eugenia şi Ion Manole nu şi-au mai văzut nepotul de la  moartea fiicei lor.

Aflaţi în război cu ginerele lor, pe care-l acuză că e vinovat de moartea Mădălinei, cei doi l-au văzut pe cel mic doar la tv. Cu toate că are o sentinţă definitivă în acest sens, Petru Mircea nu le permite să-l vadă pe micuţ.

FOTO Un copil frumos ca mama lui! Fiul Mădălinei Manole, în premieră la o emisiune TV

Cu cine seamănă băiatul Mădălinei Manole? O afirmaţie şocantă: «E leit Şerban Georgescu»

Dezvăluire. Mădălina Manole voia să divorţeze de Petru Mircea

Mai multe