EXCLUSIV FOTO Cosmin de la Ca$$a Loco şi-a tras freză de războinic

24 septembrie 2013 16:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Devenit celebru datorită trupei nonconformiste Ca$$a Loco, Cosmin Tudoran iese din nou din tipare. De data aceasta printr-o schimbare radicală de look, rezultatul unui pariu pe care l-a pus cu fanii săi!

De ceva timp, Cosmin de la Ca$$a Loco e fan al serialului „Vikingii". Solistului îi plac atât de mult aventurile personajelor principale din serial, încât a decis să-şi facă o schimbare radicală de look şi să semene cu personajul principal.

De dragul unui personaj tv, Cosmin Tudoran s-a transformat într-un viking (FOTOGRAFII: ROBERTO SĂLCEANU)

Astfel că a făcut un pariu cu fanii săi de pe pagina de Facebook că, dacă va primi un număr de 300 de like-uri îşi va schimbă look-ul şi va umbla o zi întreagă îmbrăcat în haine de viking.

Aşadar, luni după-amiază, Cosmin a mers la un salon de coafură şi s-a transformat. Timp de două ore s-a lăsat pe mâna hair-styliştilor profesionişti, care l-au tuns, i-au lăsat o creastă şi l-au ras pe margini, precum personajul Ragnar din serial, un viking (războinic scandinav, n.r.) autentic.

După un spălat pe cap, Cosmin Tudoran s-a ales şi cu un desen tatuat pe porţiunea rasă, care reprezintă un corb stilizat - simbolul zeului Odin, precum al personajului principal din serial.

„Sunt foarte încântat de ce a ieşit. Voi merge într-o zi prin oraş îmbrăcat în haine de viking şi îmi voi vedea de treburile mele zilnice. Abia aştept să înceapă serialul şi la noi în România, pe History", a spus Cosmin, pentru Click! După două ore petrecute la salonul de coafură, Cosmin a fost foarte încântat de rezultat.

Mai multe