EXCLUSIV FOTO Cum i-a cucerit Bianca pe americani. Nu i-a luat mult ca să-i dea pe spate!

14 mai 2014 13:40   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu a trecut neobservată în ţara tuturor posibilităţilor! Bianca Drăguşanu a întors multe capete în vacanţa pe care o petrece la Miami. La shopping, la restaurant sau la plajă, roşcata i-a cucerit pe americani. Mulţi au oprit-o pe stradă ca să-i smulgă o vorbă şi să o admire din cap până-n picioare.

Călătoria peste Ocean a fost un tur de forţă pentru Bianca Drăguşanu (32 de ani). Pe lângă schimbarea de fus orar, căreia a reuşit să-i facă faţă cu brio, roşcata a luat la pas străzile aglomerate şi a admirat oraşul. A bătut în lung şi-n lat centrele comerciale, de unde şi-a achiziţionat articole vestimentare cât să mai umple un dressing, a gustat din preparatele celor mai selecte restaurante şi a testat nisipul plajelor din zonă.

Bianca a luat micul dejun la un restaurant, unde s-a relaxat pe marginea piscinei

Cu dimensiuni de invidiat, într-o ţară în care femeile nu au nici pe departe silueta roşcatei, Bianca a fost deseori oprită pe stradă şi întrebată dacă este o obişnuită a podiumurilor de modă.

"Aici, oamenii sunt foarte civilizaţi şi politicoşi. Cei cu care am intrat în contact m-au întrebat dacă sunt model sau rusoaică. Sunt mai înaltă cu un cap decât restul oamenilor de pe stradă. Unii chiar m-au salutat în limba rusă. Norocul meu a fost că am înţeles.

Îmi amintesc câteva expresii din şcoala generală. Este foarte frumos aici, dar mi-e foarte dor de casă, de ai mei, de Bella (n.r. căţelul Biancăi, un bichon maltez) şi aştept cu nerăbdare să mă întorc în România", ne-a povestit roşcata. 

Departe de Victor Slav, Bianca a reuşit să-şi pună ordine în gânduri şi să se relaxeze la shopping.

"Am umplut deja un geamantan de 45 de kilograme cu haine. Ştiu toate mall-urile, restaurantele şi plajele din zonă. Am avut o mică problemă cu schimbarea de fus orar. În fiecare dimineaţă mă trezesc la 7 şi nu mă culc mai târziu de miezul nopţii. Nu sunt o petrecăreaţă, aici, în America", ne-a mai spus fosta soţie a prezentatorului de la Meteo.

Bianca Drăguşanu a plecat săptămâna trecută în mare secret din ţară, cu destinaţia Miami. Deşi toată lumea credea că va absenta o perioadă bună de timp din pesajul monden dâmboviţean, roşcata îşi pregăteşte revenirea în România odihnită, bronzată şi cu multe cumpărături pentru ea şi apropiaţi.

Mai multe