EXCLUSIV FOTO Mircea Solcanu, tot şomer!

6 aprilie 2014 18:45   Actualitate
Ultima actualizare:

Dacă vă întrebaţi ce mai face Mircea Sol­canu, aflaţi că nu e prea bine. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul prezentator tv la sfârşitul săptămânii, la cumpărături. Se pare că trăieşte din banii puşi la saltea, pentru că alt job nu şi-a găsit încă.

Au trecut două luni, dar lumea nu uită atât de uşor. Mircea Solcanu (37 de ani) este în continuare şomer, după ce şefii de la postul tv ACASĂ l-au dat afară. A fost în oraşul natal, Constanţa, a încercat să-şi găsească un job în radio, apoi a plecat la mama lui, care munceşte în Italia, dar tot nu pare să-şi fi revenit. Fostul prezentator al „Poveştirilor de noapte" este în continuare foarte afectat de faptul că nu mai are job.

Spune că nu mai e persoană publică, că nu mai interesează pe nimeni ce face el, de fapt e foarte afectat de tot ce s-a întâmplat. Nu are oferte de la televiziuni şi crede că aici s-a sfârşit cariera sa în media", ne-a povestit un apropiat al lui Solcanu.

Din băiatul vesel şi simpatic de la emisiunea de pe ACASĂ a rămas doar oamintire. Acum, Mircea e slab şi abătut

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul prezentator la cumpărături, la un magazin de mobilier şi accesorii din zona Băneasa. Însoţit de un prieten, Solcanu a parcat maşina în faţa magazinului, şi a verificat dacă este urmărit.

După ce a terminat shopping-ul s-a grăbit să plece acasă, nu înainte de a-şi lăsa amicul în drum. Se vede cu ochiul liber că nu are chef de nimic. Zâmbetul de altădată al lui Solcanu e complet şters după derapajul din luna februarie.

La 28 ianuarie, Mircea Solcanu a publicat pe contul său de Facebook un mesaj jignitor la adresa familiei Anghel, părinţii copilului omorât de maidanezi. „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini... Sper însă ca Bunul Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil", a scris el atunci. Deşi şi-a cerut scuze tot printr-un mesaj, la două zile distanţă, derapajul său a fost amendat de şefii de la postul tv ACASĂ, care l-au concediat.

EXCLUSIV Mircea Solcanu, dat afară de la Acasă TV

Şocant! Mircea Solcanu către familia copilului sfâşiat de maidanezi: «Sper ca Dumnezeu să vă ia şi celălalt copil»

Mircea Solcanu îşi cere scuze pentru mesajul transmis familiei Anghel: «Nu doresc moartea nimănui»

EXCLUSIV Mircea Solcanu, în «concediu definitiv»?

Mai multe