EXCLUSIV Gabi Cristea, amănunte picante ale unei şedinţe foto incendiare

4 iulie 2013 8:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Vedeta tv a pozat în rolul controversatei cântăreţe Amy Winehouse şi a reuşit să intre cu adevărat în pielea ei. Pentu şedinţa foto, Gabriela Cristea a avut multe de pregătit la capitolul imagine. Fosta soţie a lui Marcel Toader ne-a dezvăluit prin ce emoţii a trecut, până când a realizat pictorialul incendiar.

Machiaj, coafură şi tatuaje. Acestea au fost cuvintele de ordine pentru şedinţa foto, a cărei protagonistă a fost Gabriela Cristea. Vedeta tv ne-a mărtursit cum au decurs pregătirile, pentru ca ea să arate ca celebra cântăreaţă.

"Totul cred că a durat aproximativ trei ore. Machiajul a fost cel mai uşor lucru prin care am trecut.

Cu tatuajele am avut bătai de cap. Le-am reprodus întocmai. Am încercat prin machiaj, dar nu au rezistat, aşa că le-am făcut cu carioca. Problema a fost că nu mai reuşeam să le mai scot de pe piele. Şi am avut şase astfel de desene.

Şi coafura a fost ceva complicat. Cocul pe care l-am avut a fost făcut din părul meu. Mi-au ataşat doar câteva şuviţe în plus. Ca să obţinem volum, părul mi-a fost tapat foarte tare. După ce am terminat şedinţa, a stat cineva o oră ca să mi-l descurce", ne-a spus Gabriela Cristea

Deşi a îndrăgit ideea de tatuaj, vedeta nu ar recurge nicodată la un desen permanent care să-i înfrumuseţete corpul, pentru că spune ea, s-ar plictisi repede de el. 

Citeşte şi:

Gabriela Cristea mai poartă verighetă? Imaginile care o trădează

Gabriela Cristea, sexy şi rea. Vezi cum i-ar fi plăcut să mai pozeze!

Mai multe