EXCLUSIV Gestul emoţionant pe care l-a făcut fiica lui Gabi Luncă la ziua de naştere a cântăreţei

16 octombrie 2013 19:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Fiica lui Gabi Luncă, Rebeca Onoriu, a vrut ca ziua în care mama ei împlinește  75 de ani să fie una cu totul specială, iar planul i-a ieșit de minune.

Rebeca a împânzit, miercuri, tot Bucureștiul cu fotografiile mamei sale, care au rulat pe magazinul Cocor, dar au fost puse și pe panouri publicitare. Odată cu lăsarea serii, fiica și-a scos în oraș mama, căreia nu i-a spus nimic despre surpriza pregătită.

Sărbătorita știa doar că va merge împreună cu Rebeca la un restaurant pentru a-și sărbători ziua de naștere. Nu mică i-a fost mirarea când în drum spre restaurant și-a văzut chipul pe imensele panouri publicitare.

Gabi Luncă a fost profund impresionată de gestul fiicei sale, care o adoră.

“Fotografiile erau însoțite de mesajul de <<La mulți ani!>>. Am oprit, la un moment dat, pe Lipscani, unde erau doi fotografi și un cameraman pe care îi plătisem eu. Când am ajuns acolo, am sunat să se dea drumul la reclamă. Mama a început să plângă. S-a strâns lumea în jurul nostru, mama a dat autografe, erau oameni care i-au pupat mâna..A fost o senzație incredibilă”, ne-a povestit Rebeca Onoriu, care i-a cumpărat mamei sale și un tort în formă de inimă.

Cele două au o relație extrem de apropiată. Spre marea bucurie a fiicei sale, dar și a întregii familii și a celor care o iubesc, Gabi Luncă a reușit să învingă, acum patru ani, o boală cruntă: cancerul.

Mai multe