EXCLUSIV! Ioniţă de la Clejani o păzeşte pe Margherita la filmări

18 septembrie 2013 17:27   Actualitate
Ultima actualizare:

De astăzi, Margherita (21 de ani) este din nou vedetă tv. Fata Clejanilor Viorica şi Ioniţă participă la reality-show-ul „Mărul discordiei”, de la Prima TV.

În cadrul emisiunii, mai mulţi bărbaţi se luptă pentru inima ei şi a colegelor sale, Laurette şi Bianca Jurcă. Margherita este cea mai mică participantă, dar şi cea mai curtată, având în vedere că fata şi-a pus recent silicoane şi imaginile cu ea topless din această vară, de la mare, au arătat că are şi o siluetă de vis.

Cu toate acestea, despre Margherita, odorul Clejanilor, nu se ştiu prea multe amănunte mondene. Mama şi tatăl ei au ţinut-o într-o „colivie de aur", au răsfăţat-o peste măsură şi s-au asigurat că fata lor are parte de tot ce-i mai bun. Decizia Margăi de a participa la reality-show-ul „Mărul discordiei" a fost întâmpinată cu mari rezerve de tatăl tinerei soliste, Ioniţă, care doarme mai nou cu puşca sub pernă.

„E fetiţa mea, copila mea, cum să-şi caute un iubit? Nu-i cam devreme?", ne-au dezvăluit surse din anturajul Clejanilor. De la aflarea veştii, Ioniţă nu mai are somn, în vreme ce mama, Viorica, o încurajează pe fată să facă aşa cum îi dictează inima. Cu toate acestea, ambii părinţi din Clejani sunt cu ochii pe fată şi o supraveghează la filmări.

Ioniţă de la Clejani, supărat pe Margherita: «Nu sunt de acord cu silicoane»

FOTO Sânii ăştia au declanşat războiul în familia Clejanilor

Spionul vedetă: Margherita, mândră de noua ei siluetă

Mai multe