EXCLUSIV Irinel şi blondele lui au dat nas în nas într-un club! Află cum a decurs întâlnirea!

31 octombrie 2010 16:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Mare amator de distracţii, Irinel Columbeanu a mers cu prietenii la deschiderea clubului Office, din Braşov. Acolo s-a întâlnit cu blondele Anca şi Flore, alături de care, surpriză, a dansat până în zori.

Întâlnire de gradul 0 vineri noaptea, în Clubul Office, din Predeal! Irinel a venit în club cu gaşca din Bucureşti şi a dat nas în nas cu cele două blonde din Braşov care i-au demonstrat infidelitatea faţă de soţia sa, Monica.

Irinel, păzit de tată să nu mai calce strâmb

Iri, cu Mariana Roşca la restaurant! Află cum a decurs întâlnirea!

Ion Columbeanu: «N-o las pe Moni să-l părăsească pe Iri»

Dacă iniţial s-au evitat, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură, spre dimineaţă. Potrivit unor surse prezente la eveniment, Anca şi Flore şi-au luat inima în dinţi şi s-au dus la masa lui Iri, unde, surpriză, au fost foarte bine primite, semn că miliardarul nu le poartă ranchiună.

Numai un zâmbet, cei trei s-au comportat ca şi când s-ar cunoaşte de o viaţă şi nimic nu s-ar fi întâmplat. Anca, Flore şi Irinel au ciocnit din cea mai scumpă şampanie, au vorbit, au râs şi chiar au dansat, spre marea uimire a celor prezenţi. Şi toate acestea departe de Moni, care se află împreună cu mama şi cu fiica ei, în Los Angeles.

Blondele lui Iri : «Primim telefoane de ameninţare noaptea»

Amantele lui Iri: Căsătoria lor e un fals din toate punctele de vedere

Monica faţă-n faţă cu amantele lui Iri: «Situaţia nu este stânjenitoare pentru mine» VIDEO

Mai multe