EXCLUSIV! Iubita lui Mitoşeru şi-a făcut bagajele şi a plecat de acasă

28 martie 2012 15:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Mitoşeru şi fumoasa lui iubită Noemi nu mai formează un cuplu! Cei doi au încercat să-şi salveze relaţia din decembrie, când au stat despărţiţi o săptămână, însă, marţi, ruptura a devenit definitivă. "Nu mai simţeam mare lucru cam de un an!", a declarat Mihai pentru Click!

Final de drum pentru Mihai Mitoşeru şi frumoasa Noemi! După şase ani de iubire pasională, când mulţi se aşteptau ca reuşitul cuplu să-şi pună pirostriile, cei doi au decis, marţi seară, să o ia pe drumuri diferite. Noemi (24 de ani) şi-a strâns deja o parte din lucruri şi s-a mutat la o pritenă, lăsându-i lui Mihai (36 de ani) amintire, pe căţelul Tomitză.

Frecuşurile dintre cei doi au început încă de la sfârşitul anului trecut, în decembrie, când cei doi au avut o ceartă în urma căreia au stat despărţiţi o săptămână. De atunci, timp de aproape patru luni, ei au tot încercat să-şi salveze relaţia, însă într-un final au decis că nu are rost să mai continue.

"M-am despărţit definitiv!Am ]ncercat în decembrie să rezolvăm situaţia, dar nu s-a putut. Nu e o glumă proastă, e viaţa noastră! Nu mai suntem de ieri (n.r. marţi) împreună! Adevărul e că eu de un an nu mai simţeam ok, aş că nu mai are nici un rost să ne mai minţim", a declarat Mitoşeru abătut pentru Click!

Cei doi foşti iubiţi evită acum să se mai întâlnească, motiv pentru care Noemi şi-a dat demisia de la cafeneaua Tora Tora, unde unul dintre patroni este chiar Mitoşeru şi unde ea era manager. "Cum era să fim despărţiţi şi, totuşi, să o văd toată ziua la cafenea?! Nu se putea!", a declarat acesta. Vineri, la cafenea va avea loc loc o prezentare Atmosphere, având-o ca invitată pe Marina Dina, acum Mitoşeru urm\nd să preia atribuţiile fostei iubite.

Căţelul Tomitză, cui rămâne?!

Pechinezul Tomitză a locuit timp de şase ani, cât a durat relaţia dintre Mihai şi Noemi, cu ei în casă. Căţelul este al frumoasei dansatoare, dar el a rămas deocamdată tot la Mihai. " Este câinele ei.Osă vină probabil să-l ia zilele acestea, deşi lui îi va fi foarte greu să plece de la mine pentru că s-a obişnuit cu casa. O să sufere, dar asta e!", ne-a mai spus Mihai.

Mai multe