EXCLUSIV! Laura Cosoi, noapte fierbinte cu iubitul! FOTO

22 noiembrie 2012 16:46   Actualitate
Ultima actualizare:

De marţi, de când Laura Cosoi a postat pe blogul ei poze cu noua sa cucerire, omul de afaceri Cosmin Curticăpean,  lumea mondenă e pe jar. Cu toate că actriţa şi iubitul ei se feresc de bliţuri ca dracul de tămâie,fotoreporterii Click! i-au surprins la ceas de seară, intrând în acelaşi bloc. Cei doi au încercat să-i fenteze pe fotografi plecând de la restaurant unul cu maşina şi celălat pe jos!

Ziua de miercuri a fost una plină pentru Laura Cosoi (30 de ani), iar noaptea s-a dovedit a fi una cât se poate de fierbinte, din moment ce şi-a petrecut-o în compania noului ei iubit, afaceristul Cosmin Curticăpean (36 de ani).

Laura şi Cosmin au ieşit din restaurant flancaţi de amica Laurei, dar şi de un chelner

Odată ce a ieşit din restaurant, Laura a urcat în maşina ei şi a plecat spre Kiseleff

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină părăsind locuinţa ei, în jurul prânzului, împreună cu căţelul ei, Jazz. Mai întâi, a mers la un centru de studiere a limbilor străine, unde a stat cam două ore, după care a plecat cu maşina la plimbare, prin oraş.

Ca să fenteze paparazzii, Cosmin a luat-o pe jos, separat, chipurile...

Actriţa a dat numeroase ture prin diferite zone ale Bucureştiului, a ajuns chiar şi în centru, apoi s-a dus şi în Băneasa. De acolo, Laura a mers la restaurantul Paparazzi, din zona Aviatorilor, unde a intrat alături de o prietenă, dar şi de căţel. Fetele au stat acolo aproape trei ore.

Foarte vigilent, el s-a uitat în stânga şi-n dreapta, să nu fie văzut de cineva, apoi a intrat în bloc

Surpriză, însă! La ieşire, şi-a făcut timid apariţia de după uşă şi iubitul Laurei, misteriosul Cosmin, care le aşteptase pasămite înăuntru. Ca să fenteze paparazzii, Laura şi Cosmin au plecat separat: ea cu maşina, el pe jos.

După un sfert de oră, la acelaşi bloc a ajuns şi Laura, care a intrat imediat în scară

Însă , cum era şi de aşteptat, amândoi au mers la aceeaşi destinaţie, un apartament din zona Kiseleff. Primul care a ajuns a fost Cosmin, care a intrat grăbit în bloc.

După 15 minute, a venit şi Laura.  Cei doi porumbei nu au mai ieşit din casă, petrecând, cel mai probabil, momente fierbinţi înăuntru.

Laura Cosoi și-a făcut publică relația postând, marți, pe contul ei de Facebook, poze cu ea și iubitul, instantanee surprinse în vacanța pe care cei doi au petrecut-o la începutul lunii la Paris. Cel care i-a furat inima frumoasei blonde se numeşte Cosmin Curticăpean, are 36 de ani şi este bun amic cu celebrul Tudor Ionescu, fostul amant al Oanei Zăvoranu.

Mai multe