EXCLUSIV Leo Iorga: «M-am rugat la Sf. Nectarie să meargă bine operaţia de azi»

8 mai 2014 19:23   Actualitate
Ultima actualizare:

Cu emoţii cât casa, multe rugăciuni, disperare şi lacrimi. Aşa a fost ziua de ieri pentru Leo Iorga (49 de ani). Aseară, rocker-ul a fost dus la spital de fiul său, Edy, iar azi medicii urmează să-l opereze pentru a-l scăpa de tumoarea la creier.

Are familia alături şi pe Dumnezeu. Fostul solist al trupei Compact a fost în centrul atenţiei săptămâna aceasta, după ce vestea că are nevoie de 8.000 € pentru a scăpa de tumoarea canceroasă de pe creier a mobilizat întreg showbiz-ul. Iată că banii s-au strâns, analizele au fost făcute, iar Leo Iorga a fost chemat să se interneze.

Aseară, în jurul orei 17.00, a fost condus la spitalul Monza din zona Vatra Luminoasă de fiul cel mare, Edy (24 de ani), solistul mişcându-se cu greutate din cauza slăbiciunii motorii de pe partea dreaptă a corpului. A fost atât de speriat, încât avea lacrimi în ochi la internare. Mai mult, solistul s-a refugiat în rugăciune şi a cerut toată săptămâna ajutor divin.

"A primit de la Corina Chiriac o carte de rugăciuni cu sfântul Nectarie, protectorul oamenilor bolnavi. A citit toată săptămâna din ea cu multă credinţă în suflet", ne-a spus un apropiat al solistului.

Din fericire, Leo are acum parte de linişte şi în viaţa personală, soţia Paula Iorga (47 de ani), de care s-a separat, şi impresara Florenţa Marin (39 de ani), cu care are o relaţie, au căzut la pace şi îl vor vizita pe rând la spital. Leo Iorga a fost liderul vocal al trupei Compact, în perioada 1988-1996, după care a cântat în "Schimbul 3". A urmat perioada "Pacifica", apoi în 2012 a pus bazele trupei "Pact" cu Adrian Ordean.

În urmă cu trei ani, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer la plămâni, iar în toamna anului trecut medicii au descoperit şi o tumoare la creier. Solistul va fi operat azi de neurochirurgul Sergiu Stoica, iar intervenţia constă în curăţarea tumorii printr-o metodă ultramodernă, cu microscopul, prin neuronavigaţie.

Mai multe