EXCLUSIV! Luis Lazarus: «Udă, aşa cum eşti, debordezi de sexualitate!»

12 ianuarie 2012 17:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu i-a făcut cadouri scumpe şi nici nu a cucerit-o aducându-i buchete imense de trandafiri! Luis Lazarus şi frumoasa Andreea Lazăr s-au iubit pătimaş încă de la prima întâlnire. "Era o furtună puternică şi el mi-a zis: «Udă, aşa cum eşti, debordezi de sexualitate!"», ne-a povestit focoasa brunetă cum a început povestea ei de dragoste cu "Justiţiarul".

Se iubesc cu intensitate de aproape opt luni, deşi au preferat să ţină secret până acum câteva săptămâni când Click! a dezvăluit cine e noua iubită a "Justiţiarului" Luis Lazarus.

Frumoasa Andreea Lazăr ne-a povestit, în exclusivitate, cum a început povestea ei de dragoste cu vulcanicul Luis, care a dat-o gata încă de la prima întâlnire.

"În seara respectivă, ne aflam la un spectacol în aer liber unde, la un moment dat, a început o furtună atât de puternică, încât toţi alergau prin rafalele de ploaie torenţială în toate părţile şi nimeni nu se mai gândea la cei din jur, ci doar cum să-şi scape pielea. Atunci, eu m-am refugiat într-un colţ al arenei, neştiind încotro să o iau şi de unde îmi era imposibil să cobor singură. Uitându-mă speriată în toate direcţiile, l-am văzut cum venea din celălalt capăt al arenei şi îi dădea la o parte pe cei care îi tăiau calea. Se rupseseră nişte prelate, diferite obiecte zburau prin aer din cauza vântului foarte puternic şi cu toţii încercau să se refugieze într-un loc sigur. Numai el avea, aparent, un singur obiectiv: să mă scoată pe mine de acolo. A ajuns la mine, m-a luat de mână şi mi-a spus: «Vino cu mine.Te scot eu de aici!». M-a protejat, m-a luat în braţe, am coborât scările şi am ajuns într-un depozit de lângă parcare. După câteva minute, ne-am liniştit, s-a uitat la mine şi mi-a spus: «Udă, aşa cum eşti, debordezi sexualitate!» Atunci am ştiut instantaneu că este bărbatul vieţii mele", şi-a amintit extaziată tânăra.

Andreea, pictorial sexy!

La 24 de ani, Andreea Lazăr este un cunoscut fotomodel, dar şi o actriţă talentată. Ea a reuşit performanţa să fie aleasă în distribuţia filmului "Six Buletts" , în care joacă celebrul actor Jean Claude Van Damme. Bruneta a realizat, zilele trecute, un pictorial sexy.

Mai citeşte:

Luis Lazarus, despre fosta iubită: «Meme a fost violentă cu mine, nu eu cu ea» VIDEO

Mihaela Moise, către Luis Lazarus: «Te-am iubit mult, o să rămâi o persoană importantă în viaţa mea»

Luis Lazarus: «Andreea Lazăr e iubita mea de ceva timp»

Mai multe